Kaip Delfi pasakojo ambasados darbuotojas Tadas Kubilius, atlikėja pas juos buvo atvykusi prieš dvi savaites.

„Ji pas mus buvo Londone kartu su lietuvių bendruomene. Organizavome koncertą, sutikimą viename iš Londono kavinių, barų. Atėjo daug lietuvių. Gal virš šimto. Buvo didžiulis palaikymas“, – pasakoja jis.

T. Kubilius paragino lietuvius Jungtinėje Karalystėje atiduoti savo balsą už M. Linkytę: „Kas gali atvyksta čia į Liverpulį ir rodo didžiulį palaikymą.“

Moniką Linkytę į „Eurovizijos“ pusfinalį išlydėjo gausus burys gerbėjų

Ambasados darbuotojas atskleidė, kad jau anksčiau kalbėta su lietuvių atstove.

„Visi linki sėkmės. Tikime Monikos pasirodymu ir matome, kad ji daro geriausia, ką gali su savo komanda“, – Delfi kalbėjo T. Kubilius.

Ambasados darbuotojai prieš pat antrąjį pusfinalį kaip palaikymo ženklą nutiesė 75 metrų vėliavą. Ji pasirinkta neatsitiktinai, o dėl to, kad lietuvių bendruomenė šventė 75 metų gimtadienį.

„Tiesiog per socialinius tinklus pakvietėme Jungtinėje Karalystėje gyvenančius lietuvius. Svarbiausias dėmesys Liverpulio lietuviams. Matome, kad žmonės renkasi, tikrai yra nemažai. Gal Liverpulyje nėra tiek daug lietuvaičių, kaip kitose Jungtinės Karalystės miestuose, bet matome, kad ateina žmonės, dalinasi. Aišku, šiandien darbo diena, bet jau matome, kad palaikymas didžiulis.

Ir mes atsivežėme 75 metrų vėliavą todėl, kad praeitais metais lietuvių bendruomenė šventė 75 metų jubiliejų ir tai buvo mūsų dovana bendruomenei. Ta vėliava keliauja į didžiausius renginius, o kadangi šiandien svarbiausias renginys, tai vėliava yra čia ir simbolinis palaikymas Monikai“, – kalbėjo jis.

T. Kubilius mano, kad atlikėjai šiame pusfinalyje pasiseks, todėl svarbu ją palaikyti ir, žinoma, balsuoti.

„Manau, kad viskas Monikos, komisijos ir balsuojančių rankose. Čia yra visos didelės komandos bendras darbas. Šansai dideli, mes galim ir puikiai pasirodysime“, – įsitikinęs jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją