„Eurovizija. Gal pagaliau?“ laidoje apsilankiusi atlikėja Aistè pasakojo, kad buvo labai gera sulaukti tiek daug palaikymo, suprasti, kad žmonės supranta ir susitapatina su atlikėjos dainos siunčiama žinute bei pasirodymu.

„Buvau lyg devintame danguje, kai patekome į finalą. Šis konkursas mane žavi savo šou, tai yra kaip žiemos šventė. Bent jau šios atrankos Lietuvai ja tampa, kai taip tamsu ir nebėra saulės. Tuomet visi turi, ką žiūrėti, apie ką kalbėti. Labai smagu būti to dalimi. Niekada negalvojau eiti į „Euroviziją“. Tačiau, kai gimė šios dainos motyvai ir paskui pati daina, tai padiktavo, kad kūrinys yra skirtas didelėms arenoms ir visai Europai. Aš tik dariau tą, ką sakė mano širdis“, – apie sprendimą dalyvauti dainų konkurse sakė Aistè.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)