Moterys įniko lieknintis neleistinu, ir, pabrėžiame, draudžiamu būdu. Internetu ir močiučių kioskuose perkamos tabletės, kuriose yra užkonservuoti parazitinių kirmėlių kaspiniuočių kiaušinėliai. Merginos tabletes valgo, parazitai išsirita ir apsigyvena pilve. Ten apsigyvenę gyventojai suvalgo visą maistą, kurį suvalgo žmogus. Tuo būdų gražuolė valgo viską ir nei kiek nestorėja. Storėja jos pilve gyvenantis gyventojas.

Grupės „Dyvos“ narė Indrė su dvylikos metrų ilgio kaspinuočiu susidūrė akis į akį. Jis buvo ištrauktas iš jos draugės.

„Mačiau tiesiog, kaip traukiama, sukama... Jis valgo visą žmogų - ką žmogus suvalgo, kirminas suėda viską iš vidaus“, - apie baisią dietą pasakojo „Dyva“ Indrė.

Gražuolės kolegei prasidėjo baisūs pilvo spazmai, galvos skausmai ir aptemo akyse.

Tačiau spazmai - tai dar ne baisiausia, kas gali atsitikti. Yra pasitaikę, jog kaspiniuotis bando išlįsti ne per antrą, o per pirmą galą ir žmogus uždūsta. Apie šį pavojų perspėja ir kvalifikuoti medicinos specialistai.

Tačiau baisiausia ne tik kaspiniuočiai. Dabartiniu metu pardavinėjamos tabletės, kurių užvalgius nebesinori valgyti. Lieknėtoja tampa nevalgi, agresyvi. Sutrinka širdies ritmas. Būtent tokias tabletės vartojo „Sirena“ Gintarė.

„Galiu pasakyti, kad jos tikrai yra blogis. Mano draugė pastebėjo, kad labai nervinga pasidariau. Po kelių dienu pasijautė baisūs simptomai - blakstienos pradėjo kristi, silpnumas“, - laidoje KK2 apie baisias dietų pasekmes atviraus Gintarė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)