Didžiausio žiūrovų palaikymo sulaukė radijo laidų vedėjas Jonas Nainys ir Justė Žemaitytė. Šokių projekto dalyviai savo balsais ne ką mažiau aktyviai palaikė ir dainininkę Astą Pilypaitę su partneriu Ligitu Bernatavičiumi. Beje, ši pora tapo šios savaitės lyderiais bendroje komisijos ir žiūrovų lentelėje.

Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus paaiškėjo, kad šis šeštadienis "Šok su manimi" projekte buvo paskutinis Edvarno Norvaišos ir Rusnės Glinskytės porai. "Buvo labai smagu ir malonu čia sudalyvauti, linkiu visoms poroms nugalėti", - lakoniškai, bet nuoširdžiai dėkojo iškritęs Panevėžio moterų pataisos namų direktorius.


Projekto komisijos vietas šįkart užėmė komisijos pirmininkas, baletmeisteris, žodžio virtuozas Jurijus Smoriginas, elegantiškoji legendinė sportinių šokių trenerė Jūratė Norvaišienė, kultinė Lietuvos pramogų pasaulio asmenybė Nėrius Pečiūra ir Kauno miesto vicemeras, atsakingas už sportą ir kultūrą, – Stanislovas Buškevičius. Beje, jis kadaise irgi yra išbandęs šokių projekto parketą.

Šokiai su šunimis

Pulkas šokėjų ir šio meno subtilybes mėginančių perprasti eterio žvaigždžių užkūrė tikrą pirtį: dalyviai sukūrė bendrą numerį pagal visą pasaulį užvaldžiusį šokį, atliekamą korėjiečių reperio Psy dainos „Gangnam style“ vaizdo klipe.

Ant „Šok su manimi“ parketo po savaitės pertraukos grįžo olimpinis čempionas Jevgenijus Šuklinas. Kartu su savo partnere Mona Vinkleryte jis paruošė nuotaikingą čia čia čia kompoziciją. Beje, į poros šokį įsijungė ir žavus keturkojis – šuniukas.

DELFI skaitytojų simpatingiausia šios savaitės pora išrinktas Kęstutis Baranauskas su Egle Straleckaite surengė teatralizuotą šokį su keliomis dešimtimis "statistų". Anot J. Smorigino, Kęstutis jau išaugo iš hip-hopo šokėjo amplua ir pribrendo rimtiems šokiams. Gal būt netgi teatrui.

Į Londoną koncertuoti išvykusią dainininkę Viktoriją Sutkutę šįkart pakeitė Pasaulio lengvojo kultūrizmo čempionė klaipėdietė Agnė Kaubrytė. Viktorijos partneris Šarūnas Šiaučiulis su nauja partnere atliko profesionalų numerį. Tačiau V. Sutkutės išvyka nelabai patiko J. Smoriginui. "Kur ji išvyko? "Chaltūrinti?" Tai ką man dabar komentuoti, gal Šarūno šokį?" - gūžčiojo pečiais komisijos pirmininkas.

Išvadino pikta pamote

Gyvųjų pasaulį palikusiesiems savo šokį skyrusi Asta Pilypaitė ir Ligitas Bernatavičius komisijos pirmininko buvo sukritikuoti dėl... savo amžiaus. "Jūs atrodote kaip kokia pamotė su savo posūniu", - drėbtelėjo J. Smoriginas. Tačiau A. Pilypaitė paprieštaravo, kad šalia jauno partnerio ji nesijaučia už jį vyresnė. "Su juo aš pati jaučiuosi kaip mergaitė", - patikino dėl pastabos apie į sūnus tinkantį partnerį nepasimetusi Asta.

Beje, projekto vedėjai Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas pastebėjo, kad komisijos pirmininkas ant A. Pilypaitės ir L. Bernatavičiaus poros jau kurį laiką yra "užsisėdęs". Tai Jurijus kaip įmanydamas neigė, tačiau prisipažino, jog dėl to netgi yra gavęs grasinančių žinučių. "Jei dar pulsi Astą, tau baigsis blogai", - maždaug tokio turinio perspėjimų yra gavęs J. Smoriginas. Tačiau jo įžeidinėjimai poros pasirodymui įtakos neturėjo. Asta su partneriu tapo šios savaitės projekto lyderiais.

Dėl argentinietiško tango buvo kaip reikiant sukritikuoti praėjusios savaitės lyderiai Jonas Nainys ir Justina Žemaitytė. Kritikos strėlės smigo ir į ypatingai karštą šokį sušokusios Mindaugo Rainio ir Milanos Jašinskytės-Pankevičienės darželį. "Po tokio šokio aš jau abejoju, ar ji liks Pankevičiene", - pastebėjo V. Šapranauskas. Šį šokį pora pavadino "dviem kiaušiniais".

Talentų talentas Petras Daunys ir Sandra Saikauskaitė atliko meistrišką fokstrotą. Po jų pasirodymo N. Pečiūra netgi šaukė: "Bravo"! Tačiau nepaisant savo simpatijų, pankų tėvas iškėlė kortelę tik su 8 balais.

Padėjo kaskadininkai

Visų Panevėžio moterų pataisos namų gyventojų palaikymo sulaukė direktorius Edvardas Norvaišas ir Rusnė Glinskytė. Deja, to neužteko vyrui išlikti projekte. Mažiausiai komisijos ir žiūrovų balsų surinkusi pora šį šeštadienį turėjo palikti "Šok su manimi".

Vienos valsą sušoko Milda Štakėnaitė ir Deividas Meškauskas. Po poros šokio J. Smoriginas, kritikavęs aktorę dėl per mažo svorio, šįkart nutarė pasmalsauti, kiek gi moteris vis dėlto sveria. Į studiją svarstykles atsinešęs komisijos pirmininkas nustėro - Milda sveria 72 kilogramus. "Tikrai atrodai papilnėjusi - taip ir toliau", - patenkintas šypsojosi jis.

„Ventukų“ lyderis Juozas Butnorius ir šokėja Katerina Voropaj paruošė labai netikėtą tango – jų šokis, padedant kaskadininkams, vyko pakibus kelių metrų aukštyje virš parketo.

Kaip ir praėjusį šeštadienį, „Šok su manimi“ dalyvių laukė egzaminas. Šįkart poroms teko virtuoziškai pademonstruoti klasikinių šokių žingsnius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (234)