„Pasipuošęs“ darbine apranga, be kelių dantų, purvinu veidu M. Mikutavičius nė iš tolo neprimins žavingo scenos užkariautojo, kurio talentas užbūręs bene visą Lietuvą.

Projekto „X Faktorius“ teisėjo įkūnytas elektrikas atvyks pas Kazlauskus pakabinti šviestuvo. Kaip tik čia Boleslovas per televizorių pamatys tikrąjį Marijoną. Nors Kazlauskai teigs, kad M. Mikutavičius – geidžiamiausias Lietuvos jaunikis, elektrikas jam negailės kritikos.

„Šitas jums patinka? Šitas baltadantis?“ – į Kazlauskus kreipsis M. Mikutavičiaus įkūnijamas Bolka. – Tris milijonus prisikišęs į kišenes... Išjunk, negaliu klausyti.“

„Aš pas jį remontą dariau, tokio žmogaus supuvusia dūšia nesu matęs. Dieną naktį dirbau, dažiau palanges, o jis buvo nepatenkintas, nieko nesumokėjo“, – seriale kalbės elektrikas Boleslovas.

Pasak serialo „Apie mus ir Kazlauskus“ prodiuserio Sauliaus Urbonavičiaus-Samo, be M. Mikutavičiaus vaidybos, netrūks kurioziškų situacijų, šmaikščių dialogų, svarbiausių aktualijų aptarimo, o išraiškinguose veikėjų charakteriuose kiekvienas galės atpažinti save, kaimyną ar kolegą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)