Retai viešumoje matoma ir sutinkama J. Krivickienė DELFI portalui pasakojo, jog visuomenės dėmesio jai netrūksta. Tačiau žaidime „Taip.Ne“ ji su vyru K. Krivicku sutiko dalyvauti dėl sentimentų.

„Šiame žaidime žaidžiau lygiai prieš dešimt metų“, - sakė ji. 

Žmoną papildydamas sutuoktinis pabrėžė, jog tokiam eterio vilkui atsakyti būtų nepadoru. „Kai tiek metų esi šou versle, supranti, jog kai tave kviečia tokio kalibro banginis, atsisakyti negali, nes teks laukti dar dešimt metų“, - juokėsi žinomas TV prodiuseris.

O jei A. Valinskas pakviestų gražuolę K. Krivicko žmoną dirbti savo laidoje?

„Tikrai, šiuo metu kaip tik vyksta asistenčių į „Taip.Ne“ žaidimą atranka, - prisiminė Jurgita. - Būtų galima pasinaudoti savo pažintimis. Jei Arūnas labai kviestų, tikrai pagalvočiau.“

Beje, komercinėje televizijoje dirbantis K. Krivickas su televizijos rykliu A. Valinsku yra konkurentai. Ar nekeista atsidurti kitoje barikadų pusėje?

„Geriau jau aš pas jį laidoje paviešėsiu. Nes jei jis mano laidoje nusifilmuos, liūdėti teks abiems“, - juokėsi K. Krivickas.

Laidos filmavimo akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (167)