Viktorija atskleidė pritrenkiančią paslaptį - ji buvo įtariama dėl tėvo nužudymo. Studijoje sėdėjusi publika liko be žado, laidos vedėjai Agnė Grigaliūnienė ir Marijonas Mikutavičius - taip pat. Atgavusi kalbos dovaną Agnė pasiteiravo, kaip baigėsi ši istorija. „Stoviu čia, vadinasi viskas gerai", - paaiškino iškritusi dalyvė.

Realybės šou dalyvei Viktorijai tai buvo jau trečiasis kartas, kai jai grėsė iškeldinimas.

Viktorija buvo turtingiausia paslaptingojo namo gyventoja. Jos atskleista Andriaus paslaptis buvo staigmena ne tik „Paslapčių namų“ gyventojams, bet ir mylimojo namuose laukiančiai širdies draugei. Andrius buvo susižadėjęs su striptizo šokėja - tokia vyruko paslaptis. Viktorija - pirmoji „Paslapčių namuose“ įmynusi paslaptį.

Ją karštai palaikė, kaip ir visada, jos širdies draugas Igoris. Studijoje Gariūnuose transliaciją stebėjęs vyras gyrė Viktorijos analitinį protą.

Realybės šou atsiskyrėliu vadinamas Gintautas ryžosi spėti vieną paslaptį tiesioginėje TV3 transliacijoje, tačiau Balsas jam leido tai daryti tik tuo atveju, jei jis liktų šou ir laimėtų kovoje prieš Viktoriją.

Studijoje Gintautą palaikė gausus būrys kolegų, giminių ir draugų. M. Mikutavičiui paklausus, ką Gintautas realybės šou daro blogai, Gintautą palaikantis draugas atskleidė, kad vyrukas kiek intravertiškas ir pradėjo azartiškai žaisti - tapo stipriu varžovu, todėl ir užsitraukė kitų realybės šou dalyvių nemalonę.

Prieš pat paskelbiant, kuris važiuos namo, Balsas Viktorijai ir Gintautui pasiūlė trečią galimybę. Realybės šou galėjo likti abu, su sąlyga, kad šįkart surinkti balsai atiteks kaip dovana tam, kuris sės kitą savaitgalį ant karštosios kėdės. Jeigu sės. Tačiau pasitarę abu dalyviai nusprendė pasiūlymo nepriimti ir pageidavo tęsti kovą, kaip iki šiol buvo įprasta.

TV žiūrovai nulėmė, kad „Paslapčių namus“ palieka Viktorija. Ji surinko kelis kartus mažiau žiūrovų balsų, nei konkurentas - beveik pusantro tūkstančio, o Gintautas - per 6000. Išeidama Viktorija pasidžiaugė, kad palieka šou būdama lydere - atspėjusi paslaptį ir susišlavusi daugiausiai pinigų.

Gintautą pasitikę realybės šou dalyviai neslėpė džiaugsmo, kad į šou grįžo būtent jis, o ne Viktorija.


DELFI nuotraukų galerijoje - karštos kovos akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (487)