Teisininkė, motociklų sporto rekordininkė Jolita – kietas riešutėlis. Ji gan ilgai buvo užsisklendusi savyje, gudriai stebėjo aplinką ir laukė palankiausios akimirkos aktyviai įsilieti į žaidimą. Iškritus stipriausiais laikytiems dalyviams – Viktorijai ir Andriui, – Jolita akimirksniu į savo rankas perėmė ne tik sportą, bet ir viso paslaptingojo namo valdymą.

„Pykit nepykit, bet aš atėjau čia laimėti. Žaisiu ir visais būdais stengsiuosi išplėšti pergalę“, – vos atėjusi į šou neslėpė Jolita. Ta tiesa, kad laimėjimo ji sieks gudrumu, išaiškėjo tik dabar. Tokia merginos žaidimo taktika vieniems kelia susižavėjimą, kitiems – baimę. Rezultatas – Jolita įvardinta iškeldinimui.

Svarmenų kilnojimas, bokso treniruotės, adrenalinas ir aistra motociklų sportui – šie toli gražu ne moteriški pomėgiai atskleidžia, kodėl Jolita tokia valdinga. Ji buvo pirmoji atskleidusi parodomąją Ernesto paslaptį. Gudrumu ji iš lėto sėlina ir prie likusio devintuko paslapčių.

Šią lemtingą savaitę Jolita pradėjo lipti ant kulnų Diletai ir pavojingai priartėjo prie jos paslapties.

"Virduliui dainuoju, sau dainuoju. Žiūri į mane visi tokiom akim... Negaliu be to. Tikrai negaliu", - transliacijos metu pasakojo Dileta. Ji, kaip ir Jolita, be galo pasiilgo savo artimųjų, bičiulių. Jolitai pavyko įminti Diletos paslaptį ir palikti ją su tuščia sąskaita.

"Iš tikrųjų manau, kad mes dar pakalbėsim apie tai. Nenorėčiau dabar apie tai kalbėti. Kada nors vėliau apie tai pakalbėsime", - Agnės Grigaliūnienės paklausta, kodėl buvo uždaryta vienuolyne, kalbėjo Dileta.

"Noriu pasidžiaugti, kad pusantro mėnesio čia visko vyko tiek daug. Čia tokia patirtis. Esu tokia laiminga, kad man pavyko pakliūti čia ir išbūti tiek laiko. Ar aš liksiu, ar iškrisiu, esu be galo dėkinga mane palaikantiems", - tiesioginiame eteryje kalbėjo Dileta.

Į Gariūnus palaikyti anūkės atvyko ir jos močiutė. "Dileta yra labai protinga, išmintinga. Ji galbūt pasijautė vieniša. Dileta yra ypatinga. Visiškai tikiu, esu tuo įsitikinusi, kad Dileta gali būti "Paslapčių namų" nugalėtoja", - kalbėjo šou dalyvės močiutė.

"Aš manau, kad Diletos paslaptis yra ta, kad ji gyveno vienuolyne. Prieš savo valią", - Diletos paslaptį šią savaitę įminė Jolita.

"Visą laiką jaučiuosi gerai, kai kas nors pavyksta", - kalbėjo Jolita, kai A. Grigaliūnienė paklausė, kaip ji jaučiasi įminusi Diletos paslaptį.

"Pasakysiu vieną dalyką. Kai sako balsas, reikia vadovautis savo širdimi. Žinau, kad mane palaiko šeima ir artimieji. Žmonės, kurie mane pažino tik projekte ir už mane balsuoja, man jau yra laimėjimas. Emociškai sunkiau yra vadovautis protu, šiuo metu vadovaujuosi širdimi", - eteryje kalbėjo Jolita.

"Tikrai nebijau. Ji turi daug draugų. Ji yra toks žmogus, kuria visi pasitiki ir visi myli. Stiprybės, dukryte, tu šauniai ten save vedi", - kalbėjo į Gariūnus dukros palaikyti atvykusi jos mama.

Laidos metu prabilo ir Karolina. Ji jau turi sukaupusi nemažai pinigų ir sakė besijaučianti taikiniu.

"Manau, kad Valdo paslaptis yra ta, kad jis apie trejus metus buvo homoseksualus ir gyveno su žvaigžde", - Valdo paslaptį bandė atspėti Gintas, tačiau spėjimas nebuvo sėkmingas.

Laidos metu paaiškėjo, kad Tomas turi bjaurų įprotį. Jis nuolat krapšto nosį ir kartais net analizuoja, ką joje randa. Šou dalyvis gavo misiją. Iki antradienio jis negali krapšyti nosies. Ši misija buvo įvertinta 2 tūkstančiais litų.

Paaiškėjo, jog viena sunkiausių užduočių per visą šou teko Laurai ir Gintautui. Jie visus dalyvius savo elgesiu turėjo įtikinti, kad yra pora. Kad ir kaip jiedu stengėsi, yla pamažu lindo iš maišo. Dalyviai jiems vis uždavinėjo nepatogius klausimus, trikdė. Bene labiausiai opiu klausimu tapo tai, kad dalyviai jųdviejų niekada nematė besibučiuojančių. Jų paslaptis palengva daug kam tapo suprantama visiems.

"Susipykusius mums sekasi geriau vaidinti nei draugaujančius. Man tai yra kaifas. Laura man yra priešingybė. Realiame gyvenime nebūčiau niekada su ja draugavęs, todėl susipykti su ja man visai patinka", - kalbėjo Gintautas.

"Verkiu, nes kaltinu save, kad turiu užduotį ir jos neįvykdau", - palaužta patyčių ir nesibaigiančių spėlionių kalbėjo Laura.

Gintautas ir Laura savo paslaptį išsaugojo, tačiau vienas kito taip ir nepamilo.

Balsas atskleidė jų paslaptį visiems namo gyventojams. "Taigi, Gintauto ir Lauros paslaptis, kurios atskleidimas jums būtų atnešęs jų abiejų pinigus jums visiems. Paslaptis, kurios nedrįsote atspėti nė vienas, skamba taip: mes nesame pora. Nuo šiol jums nereikės apsimetinėti. Nuo šiol jūs kiekvienas žaidžiate už save", - šou dalyviams kalbėjo balsas.

Laidos pabaigoje į išpažinčių kambarį buvo pakviestos Dileta ir Jolita. Naujienų portalo DELFI skaitytojai dalyvavo specialioje apklausoje ir nusprendė, kad atsisveikinti su šou reiktų Diletai. Už jos pašalinimą balsavo 3935 skaitytojai. Už tai, kad iš žaidimo būtų pašalinta Jolita balsavo 2577 skaitytojai.

TV3 žiūrovai balsavo už merginas. Balsavimas buvo apylygis, todėl nuspręsta šou palikti ir Diletą, ir Jolitą.

"Visi balsai, kuriuos jums atidavė šį vakarą žiūrovai, pavirs jūsų Paslapčių namų pinigais. Nelyginis skaičius bus apvalinamas iki šimto", - pasibaigus balsavimui kalbėjo Balsas.

Tokia savaitės finalo baigtis papiktino ir dalyvius, ir žiūrovus. Pasibaigus tiesioginei transliacijai, internete pasipylė komentarai, kuriuose realybės šou gerbėjai reikalavo organizatorių grąžinti jiems pinigus už telefoninį balsavimą. Vienas skambutis arba žinutė norintiems palaikyti mėgstamą dalyvę kainavo 1 litą.

Žiūrovai pasijuto apgauti: jų balsas šįkart nieko nelėmė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (355)