Lietuvoje puikiai žinoma pora sako vengianti bereikalingo dėmesio. Abu prisipažįsta sulaukiantys įvairiausių kvietimų, net vaidinti serialuose.

„Tačiau po to sėdėti ir raudonuoti? Oi, ne... Man kartais tiesiog gėda žiūrėt serialus“, – sako Violeta, pabrėžianti savo preciziškumą, atsakomybę ir tvarkingumą. „Žmonėms iš šono tai atrodys, jog esu arogantiška. Aš reikalauju iš kitų preciziškumo, punktualumo, na gerai, velniop punktualumą, 10-15 minučių gali vėluot, bet nusiteikimo pilna jėga noriu iš visų, su kuriais dirbame“, – neslepia Violeta Tarasovienė.

Žinoma pora juokiasi, kad su skandalais jiems nesiseka.

„Mums net siūlė vieni prodiuseriai, padarom skandalą“, – sako Vilius, irgi kategoriškai besipurtantis tokiais būdais pasiekiamo žinomumo. „Tačiau kas antras Klaipėdos praeivis su juo sveikinasi“, – priduria Violeta, prisiminusi, jog prieš kelerius metus pagal miestiečių apklausas – ką norėtumėte matyti savivaldybėje ar net ką rinktumėte Klaipėdos meru – Vilius buvo ketvirtas kandidatas. „Sakau, jį pusė Klaipėdos pažįsta“, – juokiasi žavioji Violeta Tarasovienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (166)