„Nesidažydavau nė kiek, nes ir tėtis neleisdavo, o vėliau, kai išvažiavau į Paryžių, jau pradėjau truputį dažytis“, - 19 val. 30 min. laidoje KK2 šį trečiadienio vakarą per LNK pasakos Sofio.

Sofija prisimena, kad jai būdavo nemalonu, kai ją į mokyklą atveždavo prabangus BMW, mergina pasakoja, kad net prašydavo vairuotojo, kad šis sustotų toliau ir ji galėtų pėsčiomis ateiti į pamokas ir pabendrauti su draugais.

„Dažniausiai šaipydavosi, kad mane atveždavo su automobiliu. Vėliau prašydavau tėvų, kad mane išleistų kur nors toliau, arba eidavau pėsčiomis“, - laidoje pasakos Sofio.

Nors Sofio pinigų netrūksta, visgi taupumo ir pagarbos uždirbamiems pinigams ji išmoko iš tėvų. Mergina prisimena, kad dienpinigių ji gaudavo kaip ir visi kiti vaikai – 2 ar 5 litus per dieną: „Duodavo tuos pinigus tėvai ir sakydavo: „Taupyk ir susitaupysi“.

Sofio paaugus, jos poreikiai didėjo. Mergina norėjo vis geresnių suknelių, tačiau tėvai neskubėdavo tenkinti visų jos norų – už kiekvieną daiktą mergina turėjo dirbti.

„Viskas būdavo griežtai kontroliuojama. Kartais reikėdavo kurį laiką gerai mokytis arba kokius namų ruošos darbus atlikti. Kartais sodą tvarkyti, kartais baseiną išplauti“, - laidoje KK2 pasakos Sofio.

Po mokyklos Sofio užsienyje studijavo mados istoriją. Pasimokiusi Paryžiuje, išvyko į Londoną. Tėvas ir čia pinigais nelepino. Mėnesiui skiriamų 600 svarų merginai neužteko, todėl Sofio įsidarbino stiliste mados agentūroje.

„Dirbome juodą darbą: plovėme grindis, rinkome drabužius, grąžindavome dizaineriams. Per dieną užkulisiuose mokėjo 50 svarų ir tai buvo pirmi uždirbti pinigai“, - KK2 laidoje prisimins Sofio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)