Antrojo laidos sezono pristatymo vakarėlyje Kaune šventės svečiams koncertuos žinomi šalies atlikėjai, ruošiamas fakyrų pasirodymas, dirba floristų komandos, savo šou programą pristatys Baltijos šalių rekordininkas, įvairiausių projektų dalyvis, mentalistas – Nikolas Kinas.

„Svečių sąraše – daugybė šiltų, pozityvių ir sėkmingų, laimingų žmonių, juk kam gerame vakarėlyje reikia nosį nukabinusių kritikų. Tokį pristatymą darome pirmą kartą, norime šventės tiek sau, tiek kitiems svečiams“, - pasakoja laidos vedėjas Rytis Mazūras.

Skulptūra – Žilvinui Grigaičiui

Renginio organizatoriai pasirūpino, kad vakarėlio vietoje atsirastų ir meno erdvių. Visi šventės svečiai neliks abejingi skandalingojo tapytojo Mindaugo Jankausko ekspozicijai. Taip pat vakarėlyje - oficialus skulptūros Žilvinui Grigaičiui atidengimas.

Žilvinas tą vakarą dalyvauja labai svarbiame renginyje Vilniuje, tačiau mūsų komandai davė pažadą atvykti keliomis valandomis vėliau nei pageidavome, tai nesudaro mums jokių sunkumų. Jis mielai sutiko dalyvauti renginyje ir jo vienintelis prašymas buvo surasti vairuotoją. Prabangus limuzino klasės BMW jam jau užsakytas“, - organizaciniais darbais dalinosi R. Mazūras.

Laidos kūrėjas sako, kad tą vakarą jis nori, kad tie žmonės, kurių darbai tikrai savaime yra susiję, bendrautų dar daugiau. Tai uždara šventė, skirta šou pasaulio atstovams, verslininkams ir žurnalistams. Laidos kūrėjai su žiūrovais žada pasidalinti visomis vakarėlio nuotaikomis ir paslaptimis laidoje „Po Laiminga Žvaigžde“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)