Praėjusį sekmadienį projektą paliko Justės Arlauskaitės-Jazzu mokinys Paulius Drabulis. Vaikiną nugalėjo Paulina Paulauskaitė.

Šįvakar į sceną lipo Marijono Mikutavičiaus mokinės „Golden Age“, Sauliaus Urbanavičiaus-Samo projekto lydere laikoma mokinė Simona Klusienė, Justės Arlauskaitės-Jazzu mokinys Mindaugas Avižienis ir dvi Sauliaus Prūsaičio mokinės Paulina Paulauskaitė ir Iglė Bernotaitytė.

Dėl išlikimo galutinėje dvikovoje kovojo Paulina Paulauskaitė ir Simona Klusienė. Šįvakar projektą paliko Simona Klusienė.

Tiesioginio eterio pradžioje M. Starkus teisėjų klausinėjo apie jų naujametinius pažadus. Čia S. Prūsaičiui draugiškai įgelti progos nepraleido Marijonas Mikutavičius. „Tikiuosi nebesidėsi tų savo kvailų spalvų kostiumų“, – tarė vienas projektų teisėjų.

Pirmoji į sceną lipo Paulina Paulauskaitė. „Bet kokį kūrinį, kurį dainuoji, paverti savu“, – kalbėjo J. Arlauskaitė-Jazzu.

Antrasis į sceną lipo vienintelis likęs vyriškos lyties projekto dalyvis Mindaugas Avižienis. Vaikinas išdavė, kad laimėjęs šou turės praėjusioje laidoje iškritusiam P. Drabuliui sumokėti 1000 eurų.

„Tvarkingas, gražus pasirodymas“, – sakė M. Mikutavičius. Tuo tarpu J. Arlauskaitė-Jazzu teigė pastebėjusi, kad vaikinas nemoka susitvarkyti su jauduliu.

Iškart po M. Avižienio į sceną žengė grupė „Golden age“, tačiau merginos teisėjų nesužavėjo. Savo mokinių negynė ir pats M. Mikutavičius.

Po „Golden age“ merginų į sceną lipo Samo mokinė Simona Klusienė, o tuomet - S. Prūsaičio globotinė Iglė. Mergina teigė dainuosianti it paskutinį kartą, tačiau J. Arlauskaitės-Jazzu nesužavėjo. Tiesa, teisėja paskatino Iglę labiau savimi pasitikėti ir nebūti kuklia.

Visi dalyviai šįvakar turėjo galimybę pasirodyti po 2 kartus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (449)