„Pats metas brangiausiems žmonėms parodyti, kaip juos mylite. Laidoje kviečiu dalyvauti ne tik įsimylėjėlius, bet ir, svarbiausia, mokančius mylėti... Tuos, kurie dar siekia užkariauti išrinktosios ar išrinktojo širdį ir tuos, kurie kartu jau visą amžinybę“, – dalyvauti „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Aš tave myliu“ kviečia I. Stasiulevičiūtė.
Ieva Stasiulevičiūtė

„Kviečiu nustebinti artimuosius – juk tai taip paprasta. Laukiame ir romantiškų tėvų jaunystės nuotraukų. Ar ne miela jiems būtų priminti vestuvių kadrą, kur mamos suknelė, lyg tortas, o tėčio šypseną slepia juokingi ūsai? Priminkite jiems, kokie jie laimingi turėdami vienas kitą. Dėmesys nieko nekainuoja!“ – romantiškiausios eterio laidos „Aš tave myliu“ vedėja kviečia brangiausius žmones apipilti dėmesiu ir tai daryti ne tik prieš šventes, o visus metus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)