Jau 19.55 val. per LRT televiziją prasidės tiesioginė Nemiros Pumprickaitės vedama rinkimams skirta „Savaitė“. Iš karto po „Panoramos“ bus transliuojama tiesioginė laida, skirta rinkimų rezultatams aptarti, vedėjas – Edmundas Jakilaitis. Jis studijoje kalbins partijų lyderius, VRK ir politinių partijų štabuose dirbs LRT naujienų tarnybos žurnalistai, kurie tiesiogiai perduos naujausias žinias ir partijų būstinėse tvyrančias nuotaikas.

LRT korespondentai praneš informaciją ne tik iš Vilniaus, bet ir iš Kauno, Klaipėdos, Druskininkų, Alytaus. Rinkimų rezultatus komentuos dviejų universitetų politologai. Televizijos studija bus įrengta VU Tarptautinių santykių ir politikos mokslų institute, kur studentai su dėstytojais lauks rinkimų rezultatų, taip pat bus tiesiogiai jungiamasi ir su Kauno Vytauto Didžiojo universiteto ekspertais.

Pirmą kartą rinkimus nušvies ir LRT radijo laidos „Paraštės“ vedėjai Beata Tiškevič ir Richardas Jonaitis, patys apsilankysiantys partijų štabuose ir kalbinsiantys juose sutiktus veikėjus.

LRT radijo rinkimams skirta tiesioginė laida prasidės 20 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)