Multiinstrumentalistas Edgaras Pisčikas yra iš Visagino. Vaikinas groja daugybe instrumentų, jo draugai juokaudami sako, kad sunkiau būtų surasti instrumentą, kuriuo Edgaras negroja, nei įvardinti tuos, kuriuos jis valdo puikiai. Šį kartą jis į kompaniją pasikvietė draugus iš Visagino vaikų kūrybos namų. Jie visi – ultra talentingi jauni žmonės, tačiau mes ypač atidžiai stebime ir vertiname Edgaro pasirodymą. Sėkmės Jums!


Ervin Poplavski ir Jurgis Zibolis šoka breiką, daro neįtikėtinus triukus su krepšinio kamuoliu.
Gatvės šokio entuziastai iš Vilniaus savo šokyje naudoja gatvės krepšinio triukus, tam tikrus akrobatinius triukus ir vaidybą. Kai „2 minutės šlovės“ vedėjas Vytenis Pauliukaitis vaikinų paklausė, koks yra jų sceninis vardas, Jurgis dūrė pirštu į Erviną ir tarė – 42. O ką tai galėtų reikšti? Ervinas pasiraitojo rankovę ir parodė savo įspūdingus bicepsus. Klausimų nekyla. Žiūrim.


Balsuokite čia:



Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją