Intensyvus pasiruošimas rytojaus koncertui įsibėgėja. Liko tik viena diena, kai vienas iš „Dangaus akademijos“ studentų profesionalų muzikos kalvę paliks. Kol kas jie dar dirba su „Dangaus“ svečiais, garsiomis žvaigždėmis. Vaidui ir Igorsui nusišypsojo sėkmė pasimokyti iš Violetos Riaubiškytės. Viktoras ir Erika iš „Skamp“ pasirinko Joną ir finalų naujokę Bernardą. Saulius Urbonavičius - Samas nusprendė padirbėti su lyderiais: perklausoje puikiai įvertinta Rasele ir praėjusio finalo nugalėtoju Virgiu.

Pamokoje su Bernarda „Skamp“ nariai bando išsiaiškinti, kaip ji įsivaizduoja savo dainą. Tačiau merginai ne tik sunkiai sekasi tai nupasakoti, bet ir pačiai atsispręsti dėl jai priimtino muzikos stiliaus. Bernarda nepasiduoda. Tačiau ir neišsiduoda: niekam ji nepasakoja, ar baisus bus vakaras, pasirodžius Vytautui Šapranauskui. Jis šiandien vienam iš sunkiai atrinkto šešeto pasakys „Ne!”.

Ir tie, kas pasiilgo Saulės, gali vėl į ją žiūrėti. Saulė į „Dangų“ grįžo. Labai laukta, ir, kaip paaiškėjo, – visų mylima. Sugrįžo ji ne tuščiomis – lauktuvių gavo visi. Trumpam palikusi „Dangų“, ir Laura nepamiršo nė vieno. Aišku, netilo klausimai, kur ji buvo. Nors Laura apie tai kalba nenoriai, tikroji jos išvykimo priežastis – sunkiai sergantys artimieji: vaikas, negaluojantis vyras ir mylima mokinė.

„Dangus“ vieniems skaidrėja, kitiems – šįvakar bus juodžiausias. Valanda žvaigždžių gyvenimo prasideda 20.00 val. per TV3.