Šiuo metu koncertui ruošiamos ir papildomos vietos, kurios iš pradžių nebuvo numatytos – tad arenoje turėtų sutilpti ne tik tie 6 000 žiūrovų, kurie bilietais pasirūpino anksčiau, bet ir daugiau geros muzikos gerbėjų.

Likus paskutinei parai iki superfinalo, konkursinei renginio programai septyni “Dangaus” geriausieji intensyviai repetuoja savo garsiausias dainas, jau tapusias visai Lietuvai pažįstamais hitais. Vaidas, Augustė, Rasa, Jonas, Virgis, Natas ir Edita iškart po Kalėdų sugrįžo dirbti į repeticijų sales: pasirodymų choreografija neretai priverčia užtrukti iki vėlyvos nakties.

Nors kai kuriems dangiečiams jau teko kaip solistams pasirodyti didžiojoje “Siemens” arenos scenoje, daugeliui tai bus pirmas susitikimas su daugiatūkstantine auditorija. Beveik tiesiai iš mokyklos suolo į šią sceną pakils ir “Mažojo dangaus” nugalėtojai – energinga, puikia nuotaika klausytojus užkrečianti moksleivių grupė iš Elektrėnų “Nesvarbu”. Ketvirtadienio vakaro programoje išvysime ir tuos “Dangaus” talentus, kuriems nepavyko pasiekti superfinalo – jie taip pat jau repetuoja su garsiausiomis Lietuvos žvaigždėmis, ruošdami staigmenas ne tik gerbėjams, iki šiol besiilgintiems savo favoritų, bet ir visiems koncerto svečiams, žadėdami prikaustyti publikos dėmesį nuo pat pirmos iki paskutinės akimirkos.

Žinoma, labiausiai jaudinasi septynetas superfinalistų. Jei kai kurie jau buvo apsipratę neprarasti pusiausvyros savaitės finalų karuselėje, superfinalas bus vienintelis – pirmas ir paskutinis. Tą vakarą tiktai publika ir TV3 žiūrovai spręs jų likimą, tad prognozuoti laimėtojo kol kas nesiryžta net “Dangaus” prodiuseriai.

“Laimėti vertas kiekvienas iš tų septynių”,- tvirtai pasakė Saulius Urbonavičius, su dangiečiais dirbęs nuo pat pirmųjų atrankų į realybės šou.“O tikrąjį nugalėtoją mes dar pamatysime toje pat didžiojoje scenoje po metų ar dviejų – atsakymą, kas yra kas, duos pats gyvenimas.”