„Atranką laimiu jau antrąjį kartą. Tikslai šįkart didesni – pasiekti geresnį rezultatą. Manau, patirtis leidžia visai kitaip išnaudoti „Eurovizijos“ galimybes. O džiaugsmas toks pat didelis, kaip ir pirmąjį kartą. Kai manęs klausia, koks jausmas laimėti nacionalinę atranką, atsakau, kad tai – svajonės išsipildymo pojūtis, euforija“, – kalbėjo kartu su prodiuseriu Martynu Tyla į LRT ryto laidą atvykęs dainininkas.

Atlikėjas teigė, kad sukaupta patirtis po laimėjimo leido taip nebesijaudinti ir teisingai pasirinkti sekmadienį praleisti su šeima, o ne spaudos konferencijose.

D. Montvydas tikino, kad nacionalinės atrankos komisijos palaikymas jam buvo labai svarbus. O dar daugiau pasitikėjimo savimi ir tikėjimo savo eurovizine daina atlikėjui suteikia kitų Europos šalių konkursiniai kūriniai.

„Tikrai galime laimėti „Euroviziją“, bet tam reikia nekasdienio darbo ir didelių investicijų“, – teigė atlikėjas, kurio žodžius patvirtino ir M. Tyla.

„Esame nusiteikę labai geriems rezultatams – laimėti „Euroviziją“. Žinome, kur einame ir ko mums reikia. Daug kam įdomios dalyvavimo „Eurovizijoje“ kainos. Galiu pasakyti, kad vien nacionalinėje atrankoje kainavo apie 20 000 Eur. O pasirodymui Stokholme bus samdoma profesionali televizijos prodiuserių ir režisierių komanda, tad žinome, kad tai kainuos. Be abejo, mums bus labai reikalingas lietuvių palaikymas“, – sakė prodiuseris.

Nuo 1997-ųjų nacionalinėse „Eurovizijos“ atrankose dirbantis atlikėjų vadybininkas patikino, kad ką tik pasibaigusi nacionalinė atranka buvo pati stipriausia per visus tuos metus.

D. Montvydas atrankų finale: