Projekto mokytojas šiek tiek susikrimtęs – jo nuomone, Dvikovų metu bus sunku atsirinkti geriausius, kai visi tokie balsingi. Be to, estrados legenda prasitaria, jog yra pasiruošęs pavogti kelis talentus iš priešininkų komandos: „Tikrai yra du, kurių norėjau ir tebenoriu. Vienas iš Rūtos, kitas iš Donato komandos.“ Aleksandras tiems perliukams buvo atsisukęs ir per Akląsias perklausas, tačiau kaip pats sako – kalbėjo neįtikinamai, todėl prožiopsojo

Scenos vilkas „Lietuvos balso“ gerbėjams garantuoja – Dvikovos bus dar galingesnės: „Jie jau praėjo sudėtingiausią etapą, jaudulys sumažėjo. Koją pakišti gali tik noras padainuoti sudėtingiau negu gali. O visa kita bus jėga!”

Jau rugpjūčio 17, 18 ir 20 dienomis Vilniaus „Teatro arenoje“ ištikimiausi projekto gerbėjai turės išskirtinę galimybę pamatyti, kurie balsai toliau drebins Lietuvą ir paklius į paskutinį projekto etapą – Finalines kovas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją