Ketvirtadienį palis tik vietomis, o penktadienį numatomi audringesni orai: pūs smarkus vėjas, daug kur nušniokš liūtys. Pirmoji savaitgalio pusė taip pat bus vėjuota, ypač pajūryje, tačiau vyraus giedresnis dangus.

Ketvirtadienį ir vėl daug kur palis, temperatūra kils nedrąsiai. Numatomas pietvakarių krypties vėjas. Vilniuje ir Kaune bus debesuota, saulė pasirodys tik retkarčiais. Naktį ir ryte temperatūra sieks 15–17 laipsnių. Dieną numatomi krituliai, oras šils iki 19–20 laipsnių. Šiauliuose pirmoji paros pusė bus apniukusi, termometrai fiksuos 14–15 laipsnių. Įdienojus debesys sklaidysis, temperatūra kils iki 22 laipsnių. Pajūryje vyraus nepastovus debesuotumas. Numatoma 14–15 laipsnių temperatūra. Dienos metu galimas gausus, bet trumpas lietus.

Penktadienis bus kur kas šiltesnis, tačiau orus jauks lietus ir gūsingas vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, numatomas nedidelis debesuotumas. Naktį ir ryte bus apie 16–20 laipsnių šilumos. Dieną lis, pakils vėjas. Temperatūra sieks 24–26 laipsnius. Šiauliuose naktis bus giedra, vyraus 14 laipsnių temperatūra. Rytas išauš apniukęs, krapnos lietus. Dienos metu dangumi taip pat plauks debesys, lis. Bus apie 18–20 laipsnių šilumos. Pajūryje dangus bus apsiniaukęs, pūs smarkus vėjas, dažnai lynos. Naktį termometrai fiksuos 15, ryte ir dieną 19–22 laipsnius šilumos.

Šeštadienį nenuorama vėjas išblaškys debesis, tad dangus bus kur kas šviesesnis. Vyraus maloni temperatūra. Vilniuje ir Kaune pirmoji paros pusė bus giedra. Temperatūra sieks 18–19 laipsnių. Dienos metu oras sušils iki 23–25 laipsnių. Šiauliuose temperatūra svyruos tarp 16–18 laipsnių. Ryte ir dieną danguje supsis debesys, galimas lietus. Vakarėjant numatomas giedras dangus. Pajūryje siautės vėjas, bus apie 15–16 laipsnių šilumos. Nakties ir ryto valandomis numatomas gausus lietus. Įdienojus debesys skirstysis.

Sekmadienį be didesnių pokyčių: bus šilta ir giedra, bet vėjuota. Vilniaus ir Kauno apylinkėse debesuotumas bus menkas. Nakties ir ryto metu termometrai fiksuos 15–18, dieną 23–24 laipsnius. Šiauliuose numatomas giedras dangus. Pirmoje paros pusėje bus apie 13–16, dieną apie 20–22 laipsnius šilumos. Pajūryje vėjas bus ramesnis, vyraus skaidrus dangus. Nakties ir ryto metu temperatūra sieks 14–15, dieną 17 laipsnių.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , pirmadienis šalyje numatomas giedras ir šiltas, tačiau vakarėjant atslinks debesys, pradės lyti. Drėgnesni orai išsilaikys ir savaitės viduryje.