Tačiau ateinančią savaitę ir vėl nersime į gaivą, tad verta pasimėgauti šiltu savaitgaliu ir mintyse dėliotis naują, gaivesnės savaitės garderobą.

Penktadienį žymesnių pokyčių nenumatoma. Vėjas nurims, pasisuks iš pietvakarių. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, naktį ir ryte, temperatūra sieks 11–15 laipsnių. Įdienojus oras sušils iki 23 laipsnių.

Šiauliuose visos paros metu bus giedra. Apie 10–15 laipsnių bus naktį ir ryte, apie 22 laipsnius dieną. Pajūryje, pirmoje paros pusėje, vyraus skaidrus dangus. Termometrų stulpeliai fiksuos 11–15 laipsnių. Diena numatoma saulėta, bus apie 19 laipsnių šilumos.

Šeštadienį orai bus tokie pat šilti, tačiau daug kur pasirodys debesys ir atgaivins vasarinis lietus. Vilniuje ir Kaune vyraus žvaigždėta naktis. Rytas bus apniukęs, numatomas nedidelis lietus. Temperatūra svyruos tarp 16–18 laipsnių. Įdienojus protarpiais danguje dar pasirodys lietumi nešini debesys, oras sušils iki 23 laipsnių.

Šiauliuose numatomas gausesnis debesuotumas, krapnos lietus. Naktį ir ryte bus apie 14–15, įdienojus apie 21 laipsnį šilumos. Pajūryje pirmoji paros pusė bus apniukusi ir lietinga. Temperatūra sieks 16–17 laipsnių. Dieną debesys išsisklaidys, vyraus 20 laipsnių temperatūra.

Sekmadienį įdienojus daugelyje rajonų numatomas lietus su perkūnija. Temperatūra kils dar aukščiau. Vilniuje ir Kaune, nakties metu, bus apie 15 laipsnių šilumos, o ryte termometrų stulpeliai fiksuos net 22–23 laipsnius šilumos. Dieną dangumi atplauks lietaus ir perkūnijos debesys. Temperatūra pakils iki 25 laipsnių. Vakaras ir vėl bus giedras.

Šiauliuose, pirmoje paros pusėje, temperatūra sieks 14–20 laipsnių. Įdienojus saulę pridengs debesys, purkšnos lietus. Bus apie 23 laipsnius šilumos. Pajūryje naktis bus giedra, tačiau ryte dangų uždengs debesys. Termometrai rodys 14–17 laipsnių. Dieną saulės spinduliai orą sušildys iki 19 laipsnių.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis, ateinančios savaitės pradžia bus audringesnė: numatomas gausus lietus ir perkūnija. Vėliau danguje vis sukiosis debesys, tačiau kritulių nebus. Vyraus kur kas gaivesni orai.