Ekstremaliai pramogai merginos atvyko nusiteikusios ryžtingai. Apsirengė vandens kostiumus, pasikvėpino, pasidarė prisiminimui asmenukę ir sudaužusios rankomis „įšoko“ į vandenlentes.

Tačiau pirmoji ant vandenlentės atsistojusi S. Steikūnaitė išsigando jos laukiančių išbandymų ir paskutinę sekundę persigalvojo. „Negalėjau įveikti savo baimės“, - po to prisipažino atlikėja.

Užtat išskirtinę drąsą pademonstravo V. Jakutienė, kuriai čiuožti vandenlente, anot instruktorių, sekėsi kur kas geriau, nei kai kuriems vyrams.

„Vita vandeniu gracingai čiuožė jau po pirmų bandymų. Moterims ši pramoga apskritai sekasi geriau – dauguma vyrų net ir po pusvalandžio „kabelių“ parke murkdosi vandenyje negalėdami pačiuožti nei metro“, - išdavė instruktorius.

Ši pramoga labai patiko ir Vitai, kuri išties mikliai išlukšteno vandenlenčių čiuožimo paslaptis.

„Buvo sunku, bet, pasirodo, viskas įveikiama. Aš neturiu baimės jausmo. Tik gaila, kad mano kolegė pristabdė, - išlipusi ant kranto sakė V. Jakutienė. - Gal atrodo, kad vandenlentės ekstremalu, bet pagauni azartą ir norisi nučiuožti dar geriau. Ypač tada, kai pradėjo sektis. Tikrai dažniau čia atvažiuosiu ir dar draugų pasikviesiu“.