„Turime dviejų rūšių dažus kiaušiniams: skystus ir miltelinius. Mažiausia tokių dažų dėžučių kaina tesiekia 0,59 euro, didžiausia – 2,69 euro. Lipdukų pakuočių kainos svyruoja nuo 0,69 iki 0,79 euro. Kalbant apie dekoracijos, pigiausiai kainuoja plastikinių kiaušinių pakuotė – 3,49 euro, brangiausiai – velykinis krepšelis – 16,99 euro“, – vardija G. Pilkauskaitė.

Tačiau šioms prekėms, kaip atskleidžia „Rivona“ vadybininkė, iki Velykų liekant kelioms savaitėms pradedamos taikyti didelės akcijos.

„Nuo kovo 19 d. iki balandžio 2 d. kiaušinių dažams ir dekorui taikomos 40 proc. nuolaidos, o velykinėms dekoracijoms – net 50–60 proc. nuolaidos“, – gera naujiena dalinasi G. Pilkauskaitė.

Jos pasiteiravus, kokios spalvos vyrauja velykinių prekių asortimente, vadybininkė akcentuoja pastelinius atspalvius. „Žinoma, tai žalia, geltona, rožinė, spalvos, kurios asocijuojasi su pavasariu“, – sako „Rivona“ atstovė.

Anot jos, kitaip nei Šv. Kalėdoms, kai pasiruošimas joms vyksta gerokai anksčiau, Velykoms pirkėjai aktyviausiai ruošiasi likus paskutinei savaitei iki šventės.

„Norfa“ parduotuvėse galima įsigyti ir velykinio stalo dekoro prekių, kurioms taip pat yra taikomos įvairios akcijos.

„Turime pavasarinių, ryškių spalvų vienkartinių stalo servetėlių, taip pat su paveiksliukais, pavyzdžiui, velykiniais kiaušiniais, zuikučiais. Su akcija šios servetėlės kainuoja 1,59 euro“, – sako „Rivona“ vadybininkė Rita Povilauskienė.

Pasak jos, net ir tokios smulkmenos, kaip stalo servetėles, yra puikus ir paprastas būdas savo velykiniam stalui sukurti šventinę nuotaiką.

Velykų dekoracijos

„Jei neturite laiko, o gal noro bandyti eksperimentuoti su stalo dekoracijomis, gražiai šalia indų išdėliotos servetėlės stalui neabejotinai suteiks puošnumo“, – sako R. Povilauskienė.

Metas atnaujinti indų komplektą


Pasiruošti ir atsinaujinti Velykoms „Norfa“ siūlo su naujais stalo ir virtuvės indais. Štai nuo kovo 19 d. iki balandžio 2 d. 40 proc. nuolaidos yra taikomos puodeliams, lėkštėms, dubenėliams „Reljefas“.

„Stalo dekoras – neatsiejama Velykų dalis, todėl savo pirkėjams esame paruošę keletą puikių pasiūlymų. Didelės akcijos yra taikomis ne tik stalo indams, bet ir populiarioms bei stilingoms „Bohemia“ stiklo taurėms, o nuo kovo 21 d. iki balandžio 3 d. – 40 proc. nuolaidos keptuvėms bei puodams“, – atskleidžia „Rivona“ vadybininkė Edita Brazauskienė.

Pasak jos, jauniesiems pirkėjams turėtų patikti žaismingos „Lego“ daiktadėžės, kurias akcijų taikymo laikotarpiu galima įsigyti 40 proc. pigiau.

„Skirtingų spalvų ir dydžių daiktadėžės yra labai praktiškos. Jose galima laikyti įvairius daiktus, velykines dekoracijas ar žaislus. Mažiausia jų kainuoja 4,5 euro, didžiausia – 25,14 euro“, – sako E. Brazauskienė.

Gardumynai Velykų stalui


Bet kokia šventė neįsivaizduojama be saldumynų. Ir čia Velykų proga „Norfa“ pasiruošusi nustebinti savo pirkėjus. Kaip pasakoja už šią prekių grupę atsakinga „Rivona“ vadybininkė Irina Černiajeva, velykinį asortimentą sudaro gausybė smaližiams patiksiančių gardėsių.

„Tai ir saldainių rinkiniai įvairiuose šventinėse pakuotėse, pavyzdžiui, puodelyje, metalinėje dėžutėje, muzikinėje dėžutėje ar rinkinyje su žaisliuku. Žinoma, turime ir šokoladinių kiškių bei kiaušinių, kaip gi be jų. Taip pat guminukai, šokoladai, sveriami saldainiai, tortai ir plokštainiai, šakočiai, įvairių skonių keksai, panettone pyragai, kanelės“, – vardija I. Černiajeva.

Kalbėdama apie konditerijos produktus, pašnekovė sako, kad lietuviai yra ištikimi tradicijoms, todėl jiems priimtiniausi yra klasikiniai skoniai.

„Tai medaus, „Napoleono“ pyragai, tortas „Ambasadorius“ ir kt.“, – teigia „Norfa“ atstovė.

Tačiau „Rivonos“ konditeriai nuolatos kuria naujus receptus, kuriais stengiamasi nustebinti įdomesnių skonių ieškančius pirkėjus.

„Visuomet norime pateikti ir kažką naujo, pavyzdžiui, šokolado skonio vyniotinį su maskarponės sūriu, tortą su kriaušių įdaru, pistacijų skonio plokštainį, panakotos kremo tortą su mangais ir kt.“, – sako I. Černiajeva.

Tad, pasak jos, užsukti į „Norfą“ išties verta, nes čia visada galima rasti didelį prekių pasirinkimą bei gerą kokybės ir kainos santykį.

„Net neabejoju, kad ir pats išrankiausias smaližius ras ką nusipirkti šventiniam stalui ar dovanoms“, – sako pašnekovė.