Renginio viešnios turėjo išskirtinę galimybę iš arti susipažinti su šių metų makiažo tendencijomis ir SOTHYS grožio inovacijomis. Mados stilistė Milda Glebutė pasidalino šių metų mados kryptimis bei įkvėpė moteris atrasti individualaus grožio sąvoką, ragindama kurti šventę kasdien.

Specialiai šiam pristatymui rūbų dizainerė Diana Vapsvė papuošė modelius savo kūrybos kolekcijos kostiumais, kurie dar labiau paryškino "Sothys" ambasadorių ir profesionalių makiažo meistrių Jolitos Verseckienės ir Jurgos Kartunavičiūtės kurtus makiažo įvaizdžius. Pademonstruoti modelių makiažo įvaizdžiai derėjo su šiais metais ypač madingo džinsinio audinio kostiumais, kuriais talentingoji kūrėja Diana Vapsvė pabrėžė jaunatviškumo, laisvės proveržio ir jaunystės mados tendenciją.

Ligitos Vaitkutės nuotr.

Šį sezoną SOTHYS riboto leidimo makiažo kolekcija semiasi įkvėpimo iš atostogų dvasia spinduliuojančios Naujosios Meksikos kolorito. Po švelnia Santa Fė saule naujoji SOTHYS makiažo priemonių kolekcija atskleidžia ryškius ir saulėtus tonus švytinčiam, natūraliam ir lengvam makiažui. Tai ypač žavus ir įkvepiantis pabėgimas, apsuptas saulės spindulių. Šios vasaros spindesyje SOTHYS kviečia keliauti ten, kur šviesu ir atrasti švelnius persiko atspalvius.

Ligitos Vaitkutės nuotr.

Sustiprinta apsauga nuo saulės odos jaunystei išsaugoti


SOTHYS Lietuva sertifikuota trenerė Giedrė Kadonaitė renginio dalyvėms pristatė naują prancūzų kompanijos odos priežiūros liniją, kuri pasižymi sustiprinta apsauga nuo saulės.

Trenerė susirinkusioms grožio profesionalėms nuodugniai papasakojo ir pasidalino moksline informacija apie SPF filtrų klasifikaciją ir jų savybes odos jaunystei išsaugoti.

Ligitos Vaitkutės nuotr.

Naująją saulės gaminių liniją sudaro 5 veido ir kūno odos priežiūros priemonės, kurių veiksmingumas įrodytas moksliškai.

Unikalios ir jusles žadinančios tekstūros, nepaliekančios lipnumo, sausumo pojūčio, netepa ir yra praturtintos nauju saulėtu Taičio gardenijos aromatu (apelsinų žiedai ir vanilė), kviečiančiu keliauti.

Kompanija SOTHYS, prieš išleisdama kiekvieną naujovę, visada išlieka ištikima savo vertybėms ir tam, kas šiuolaikiška, natūralu, originalu. Kliento gerovė yra SOTHYS kompanijos veiklos pagrindas: mokslininkų kuriami odos priežiūros problemų sprendimai vartotojus pasiekia po kelių metų tyrinėjimų, formulių kūrimo ir klinikinių tyrimų.

Gamta yra pagrindinis kompanijos įkvėpimo šaltinis, todėl SOTHYS nuolat aktyviai bendradarbiauja su organizacijomis, puoselėjančiomis gamtos išteklių išsaugojimą.

Ligitos Vaitkutės nuotr.

Šiemet prancūziškos profesionalios kosmetikos gamintoja SOTHYS yra TENAKA partnerė.

TENAKA - socialinės ir solidarumo ekonomikos įmonė, kuri prisideda prie Koralų trikampyje saugomos jūrų zonos - koralinių rifų atsinaujinimo. Koralų trikampis yra pasaulinės jūrų biologinės įvairovės epicentras. SOTHYS ir TENAKA bendadarbystės dėka Malaizijos pusiasalyje saugomoje jūrų teritorijoje bus atkuriami koraliniai rifai.

Profesionalios „Sothys" kosmetikos odos priežiūros priemonių galite įsigyti pas kosmetologus visoje Lietuvoje. „Sothys Paris" atstovas Lietuvoje: UAB „Grožio galia", Vasario 16-osios g. 2–119, Vilnius.

Daugiau informacijos: www.sothys.lt.