„Bao Bun“ – naujausias iš maždaug dešimties restoranų „Dialogų“ maisto ir pokalbių erdvėje, lankytojams siūlantis bao bandeles bei havajietiškus „poke bowls“. Veiklą prieš šešerius metus pradėję kaip maisto furgonas festivaliuose, pernai „Bao Bun“ atsidarė „Galerija Centrs“ esančioje maisto halėje „Burzma“. Šiltu bendravimu, pašėlusia atmosfera ir pasirodymą primenančiu aptarnavimu netrukę išsiskirti turtingame Rygos restoranų žemėlapyje, autentišką požiūrį į maistą ir aptarnavimą „Bao Bun“ atsivežė ir į „Europą“.

Autentiško gatvės maisto restoranas „Bao Bun“ PC „Europoje“.

„Norint išsiskirti maitinimo sektoriuje, reikia ne tik aukštos kokybės patiekalų, bet ir išskirtinės aptarnavimo kultūros ir nematytos koncepcijos. Džiaugiamės galėdami „Europoje“ pasveikinti dar vienus partnerius, puikiai atliepiančius šį poreikį. Savo sėkmingu debiutu „Bao Bun“ įrodė, jog turi, ką pasiūlyti centrinio verslo rajono žmonėms – neabejojame, jog netrukus savo kasdienybės be jų nebeįsivaizduos aplink „Europą“ įsikūrusių biurų darbuotojai“, – sako Viktorija Gražienė, „Europos“ valdytoja.

„Bao Bun“ siūlo bao bandeles ir „poke bowls“

„Mėgstame žmones, mėgstame švęsti su šaunia kompanija ir geru maistu, todėl maistą serviruojame su nepamirštama emocija. Itin kruopščiai renkamės savo komandą, siekdami, kad joje būtų linksmiausi, šauniausi, atsipalaidavę ir pašėlę žmonės, gebantys rasti kalbą su kiekvienu klientu ir priversti jį juoktis. Tad į Vilnių atsivežėme Rygos gatvės maisto kultūrą, atmosferą ir nepakartojamą maistą“, – sako Krissas Zupinis, „Bao Bun“ įkūrėjas.

„Bao Bun“ komanda viską gamina patys iš aukščiausios kokybės ingredientų

„Dialoguose“ įsikūręs restoranas lankytojams siūlo bao bandeles su vištiena, kiauliena, antiena, austrėmis, grybais ir tofu bei havajietiškus „poke bowls“ dubenėlius. „Bao Bun“ taip pat siūlo užkąsti edamame pupelėmis ar itin traškiomis gruzdintomis saldžiomis bulvytėmis, kurias patiekia su naminiu „Aioli“ padažu. 

„Esame labai išrankūs, todėl viską gaminame patys: padažus, duoną. Siekiame pateikti geriausią maistą iš geriausių produktų“, – sako K. Zupinis.