Pristatymas per 24 valandas

Kiekvienas siekia susikurti tokias lauko erdves, kurios neturėtų lygių. Dėl šios priežasties pasineriama į ilgas lauko baldų paieškas, o įsigytus išsvajotus pirkinius vartotojai dažnai gauna ne iš karto. „Vis daugiau internetinių verslų nustato gana ilgus prekių pristatymo terminus. Neretai jie siekia net ir 30 dienų. Suprantame, kad norisi baldus turėti čia ir dabar, todėl visus juos laikome savo sandėlyje ir pristatome į klientų namus per 1 darbo dieną“ –  vienu svarbiausių įmonės privalumų įvardina 3 Baldai vadovas Povilas Kelbauskis.

Lauko baldai

Anot pašnekovo, šis sprendimas tampa tikru išsigelbėjimu tiems, kurie įsirenginėja lauko erdves paskutinę minutę. Be to, Lietuvoje šiltasis metų sezonas yra gana trumpas, o karštos dienos gali užklupti netikėtai anksti. Tad siekiama suteikti galimybę klientams kuo greičiau turėti poilsio erdves ir mėgautis pavasario ir vasaros teikiamais malonumais.

Nuo klasikos iki prabangos 

Įprasta visko ieškoti po vienu stogu, lauko baldai – ne išimtis. Kruopščiai atrinktų prekių asortimente rasite plačią stilių įvairovę. Siekiantiems sukurti nesenstantį ir autentišką eksterjerą patiks klasikiniai lauko baldai. Įrenginėjantiems modernią terasą pravers minimalistinio, griežtesnių formų baldai. Natūralumo dvelksmo į erdves įpūs mediniai arba pinti krėslai ir  sofos. Ieškantiems patogumo pro akis nepraslys minkšti ir erdvūs lauko baldai. O monotonijos vengiančių poilsiautojų širdis pakerės transformuojančios kampinės sofos, kurios gali tapti vienu baldu arba išsiskaidyti į 2-3 sėdimąsias dalis.

Lauko baldai

3baldai.lt patenkins net ir išrankiausią estetinį skonį turintį pirkėją. Čia savo mėgstamiausius ras tiek ekonomiškų, tiek ir aukščiausios kokybės baldų variantų ieškantys asmenys. Verta nepamiršti ir tai, kad lauke galima ne tik atsipalaiduoti sėdint terasoje, bet ir užsiimant įdomiomis veiklomis. Todėl praplėtus įrenginėjamo eksterjero ribas kieme gali savo vietą atrasti lauko virtuvė, vaikų žaidimų aikštelė, sūpynės ir gultai deginimuisi.

Kaip išsirinkti?

Vieniems terasų įrengimas gali teikti neapsakomą džiaugsmą. Tuo tarpu kitiems – tai bus varginantis, nemalonus ir daug energijos reikalaujantis procesas. Tačiau visi nori to paties – turėti estetiškai atrodančią lauko terasą, kurioje būtų malonu atsipalaiduoti, pailsėti ar net praleisti laiką su draugais.

Pagal tai, koks esate žmogus galite nuspręsti – visas eksterjero detales derinti patys arba įsigyti lauko baldų komplektus. Pasirinkus antrąjį variantą vienu pirkimu jūs gaunate kavos staliuką, stilistiškai suderintą su sėdimaisiais baldais: kėdėmis, krėslais, suoliuku, sofa ar net kampine sofa.

Lauko baldai

Svarbi ir vieta, kurioje stovės lauko baldai. Mažose terasose ir balkonuose puikiai tilps standartinis lauko baldų komplektas: nedidelis kavos staliukas ir dvi kėdės. Norintiems praktiškų sprendimų verta pasižvalgyti po sulankstomų baldų asortimentą. Taip esant poreikiui greitai galėsite įrengti pasisėdėjimo vietą, o nebenaudojamus baldus lengvai sandėliuoti per daug neužimant vietos patalpose. Didelę terasą ar kiemą turintys namų gyventojai gali rinktis erdvius, maksimaliai patogius lauko baldus. Tai gali būti minkšti, pinti, mediniai ir transformuojantys baldai, kurie ne  tik atliks savo tiesioginę funkciją, bet ir papuoš eksterjerą.

Kalbant apie baldų stilių, jį reikėtų derinti su jau esama erdvių išvaizda. Apie tai kokio stiliaus lauko baldų jums reikia gali pasufleruoti namo architektūros stilius, jau eksterjere esantys objektai kaip pavėsinė, sūpynės ir kt. Atsižvelgiant į tai naujus pirkinius harmoningai integruosite ir praturtinsite esamą kiemo įvaizdį.

Ypač svarbios tampa medžiagos iš ko yra pagaminti baldai. Nuo to priklausys jų ilgaamžiškumas ir tai, kiek reikės skirti laiko jų priežiūrai. Medinius baldus gali tekti reguliariai aliejuoti, plastikiniai ir pinti - galbūt tarnaus gana trumpą laiką ir juos nuolat reikės statyti užuovėjoje, o renkantis metalinius - verta nepamiršti, kad ne visi jie yra atsparūs drėgmės padariniams. Minkštosios dalys turi būti pasiūtos iš lauko dirgikliams atsparių medžiagų. Čia svarbu įvertinti jų dėvėjimąsi, teplumą ir valymo niuansus bei atsparumą saulės spinduliams. Jei lauko balduose yra stiklinių detalių, pasidomėkite, kiek labai jos yra atsparios temperatūrų skirtumams ir smūgiams.

Inovatyvios gamybos technologijos

Terasos arba balkono baldai yra skirti stovėti atšiauriomis gamtos sąlygomis. Juos nuolat veikia lietus, karštis, šaltis ir saulės kaitra. Todėl kuriant 3baldai.lt lauko baldus pasitelktos naujosios technologijos, leidžiančios ne tik prailginti pirkinių tarnavimo laiką, bet ir prisidėti prie tvaraus vartojimo.

Lauko baldai

Metalinis baldų korpusas yra pagamintas iš milteliniu būdu dažyto plieno arba aliuminio. Jie abu yra atsparūs korozijai, todėl tinkamai prižiūrint nerūdija. Baldų kojoms yra naudojamas itin tvirtas, atogrąžų sąlygoms skirtas tikmedis, kurio patvarumas ženkliai lenkia mūsų šalyje augančių medžių kokybę. Sėdimosios, atraminės ir dekoratyvinės pagalvėlės pagamintos iš gabardino arba gamtai draugiško olefino audinio. Abi medžiagos neišsitampo, nesipešioja, nesipūkuoja, mažai teplios ir yra tinkamos skalbti skalbimo mašinoje.

Apdailos detalėms yra naudojama polietileno virvė, kuri tinkama sukurti įvairaus tipo, raštų ir storių pynes. Jų priežiūra yra gana paprasta – užtenka nuvalyti drėgna šluoste ir palaukti, kol nudžius. Kavos staliukus dengia itin tvirti, beveik nedūžtantys marmurinio arba grūdinto stiklo stalviršiai.

Visos lauko baldų dėl gamyboje naudojamos specialios technologijos greitai išdžiūsta. Taip pat jos turi UV apsaugą, todėl korpuso ir minkštųjų dalių spalvos ilgai išlieka ryškios. Tad šie laiką pralenkiantys baldai labai patiks žmonėms, kurie ieško tvarių ir gamtą tausojančių sprendimų.

Lauko baldai

Tiesiai iš gamintojo rankų

3 Baldai tiesiogiai bendradarbiauja su lauko baldų gamintojais. Tai leidžia išvengti tarpininkavimo ir kitų nenumatytų išlaidų bei pasiūlyti klientams vienas geriausių kainų rinkoje. Neabejojama, kad įsigyti lauko baldai pranoks lūkesčius. Norintiems dar labiau sutaupyti rekomenduojama rinktis lauko baldų komplektus.

Jei sunku išsirinkti internetu

Lauko baldus, kaip ir kitus internete perkamus daiktus, norisi pamatyti gyvai: juos paliesti, išbandyti, palyginti spalvas ir dydžius. Dėl šios priežasties Vilniuje veikia gyva 3 Baldai lauko baldų ekspozicija. Tikslią jos lokaciją galima rasti internetinėje svetainėje 3baldai.lt