Nuo pramogų pasaulio iki krepšinio aikštelės

Jau visai netrukus Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyks vienas laukiamiausių jaunimo festivalių „VibeLift“. Kasmet vis didesnio populiarumo sulaukiantis renginys šiemet žada spalvingą paletę svečių ir pranešėjų – nuo muzikos legendų iki sporto pasaulio žvaigždžių. Visi festivalio dalyviai ir žiūrovai, mokiniai bei juos atlydėję mokytojai kartu praleis nepamirštamą dieną, kurioje bus gausu veiklų, susitikimų, įdomių pašnekovų, įtraukiančių gyvų patirčių ir dar daugiau geros nuotaikos.
Jaunimo festivalis „VibeLift“  (Eimanto Paulausko nuotr.)

Festivalio vedėjo amplua šiemet patikėtas tikram energijos užtaisui, aktoriui, dainininkui Dovydui Laukiui. Renginį atidarys SMK Aukštosios mokyklos kanclerė, festivalio sumanytoja Gabija Skučaitė su charizmatiškuoju renginių vedėju Remigijumi Žiogu ir SMK dėstytoju, režisieriumi Raimondu Paškevičiumi.

Jaunimo festivalis „VibeLift“  (Eimanto Paulausko nuotr.)

Scenoje šiemet jau ketvirtą kartą pasirodys festivalio „veteranas“ muzikantas Vidas Bareikis, kuris prabils apie „kūrybiškumo geną“. Pranešimus taip pat skaitys renginių ir laidų vedėja Indrė Kavaliauskaitė, viena garsiausių Lietuvos influencerių Inidė Jasnauskaitė su Osvaldu Jonaičiu. Savo išskirtinėmis patirtimis pasidalins legendinių hitų kūrėjas Marijonas Mikutavičius, taip pat geriausia šių metų Hip-hop grupe pripažinti „8 Kambario“ nariai Karolis Talutis ir Deivydas Alejūnas, pranešimą skaitys profesionalus Lietuvos kikboksininkas Sergejus Maslobojevas. Programoje pasirodys ir šypsenas susirinkusiems dovanos jaunosios kartos komikas, standuperis Nedas Zimantas.

Jaunimo festivalis „VibeLift“  (Eimanto Paulausko nuotr.)

Į neeilinę diskusiją pakvies radijo laidų vedėjas Žygimantas Gečas kartu su krepšininku, ilgamečiu pagrindiniu Lietuvos vyrų rinktinės įžaidėju Mantu Kalniečiu. Padiskutuoti su jaunimu ruošiasi ir žinomas investuotojas bei verslo vystytojas Martynas Kanzeras, kuris papasakos apie mentorių svarbą.

Jaunimo festivalis „VibeLift“  (Eimanto Paulausko nuotr.)

Tradicija tapęs susitikimas su influenceriais

Kaip ir kasmet jaunimas turės progą pabendrauti su ryškiausiais šalies nuomonės formuotojais, kurie pasirodys ir arenos scenoje. Sudalyvauti diskusijoje ir specialiame konkurse pakvies populiariausi jaunieji Lietuvos influenceriai – Andrius Talžūnas, Deimantė Pajadaitė, Demino, Lina Talžūnaitė, Ignas Lelys bei kiti.
Jaunimo festivalis „VibeLift“  (Eimanto Paulausko nuotr.)

Kasmet į festivalį mokinius atlydi jų mokytojai, todėl renginio organizatoriai nepamiršta ir jų – „Žalgirio“ arenoje lauks SMK prekės ženklo „EduAction“ veiklos skirtos būtent pedagogų bendruomenei.

Jaunimo festivalis „VibeLift“  (Eimanto Paulausko nuotr.)

Muzikinei pertraukai tarp pranešimų pakvies kylanti žvaigždė Joanna Rea. O visos dienos programą galiausiai vainikuos išskirtinis, jaunimo dievaitės Dj nevykėlės koncertas, kuriame trankiai suskambės „Aerobika“ ir kiti hitai.

Moksleiviai „VibeLift“ vadina „geriausia diena mokslo metuose“, tad čia sudalyvauti organizatoriai kviečia visus, norinčius motyvacijos ir įspūdžių pasisemti visiems metams. Bilietus platina bilietai.lt. Bilietus galima įsigyti ČIA.

Festivalio „VIBELIFT'23“ aftermovie: