Registracija jau vyksta!


Norintys dalyvauti šiame ekstremalių pramogų festivalyje turėtų skubėti - registracija jau vyksta pilnu tempu. Užsiregistravę dalyviai galės mėgautis ne tik tradicinėmis, bet ir visiškai naujomis rungtimis, kurios patikrins jų fizines ir protines galias. Registracijos forma ir visa reikalinga informacija pateikiama renginio oficialioje svetainėje www.vilniuschallenge.lt.

Vilnius Challenge

Ką renginys siūlo šiemet?


Šiemet „Vilnius Challenge" kviečia dalyvius į atradimų pilną nuotykį įvairiose Vilniaus lokacijose, siūlydamas iššūkius įvairaus lygio entuziastams - nuo pradedančiųjų mėgėjų iki įgudusių sportininkų. Renginys žada nepaprastas patirtis, kurios tikrai praplės jūsų ribas:

Orientavimas: Kompaso ir žemėlapio dėka dalyviai keliaus per slėpinių pilnas Vilniaus vietas. Tai puiki proga išmėginti savo gebėjimus skaityti žemėlapius ir spręsti logines užduotis gamtoje.

Dviračių Nuotykiai: Išbandykite naujai paruoštus ir iššūkių kupinus dviračių maršrutus. Šie maršrutai sudėlioti taip, kad patenkintų tiek naujokų, tiek patyrusių dviratininkų poreikius, leisdami mėgautis vaizdingomis Vilniaus vietomis ir suteikdami adrenalino antplūdį kiekviename posūkyje.

Ekstremalus Laipiojimas: Ar esate pasiruošę išbandyti savo jėgas vertikaliame iššūkyje? Kad ir kas tai būtų - medžiai, pastatai ar dar kažkas, organizatoriai iš aksto neatskleidžia, bet garantuoja jaudulį ir galimybę išmėgint dalyvių drąsą bei fizines jėgas.

Fizinės Galios Išbandymai: Šių rungčių metu dalyviai varžysis įvairiose fizinio pasirengimo disciplinose, kurios apims ne tik jėgos užduotis, bet ir ištvermės, greičio bei koordinacijos iššūkius.

Vilnius Challenge

Nepraleiskite progos!


„Vilnius Challenge 2024" yra puiki proga aktyviai praleisti laiką, pasitikrinti savo bei porininko jėgas ir smagiai pramogauti su šeima ar draugais. Tai ne tik sporto renginys, bet ir nuotykių bei bendrystės šventė, skirta visiems, kurie myli aktyvų laisvalaikį ir ieško naujų patirčių.

Dalyvavimas renginyje gali tapti puikia vasaros pradžia ir nepakartojama atmintimi ilgiems metams. Tad nepamirškite - birželio 1-oji, "Vilnius Challenge 2024". Išbandykite save įvairiose disciplinose, mėgaukitės vasaros pradžia ir kokybišku laiku Vilniaus vaizdingose vietose. Sutikime vasarą su iššūkiu