Todėl reikėjo stengtis tiek dainomis, tiek įvaizdžiais nustebinti klausytojus bei žiūrovus. Juk patekti į finalą nori visi.

Iš praėjusios laidos labiausiai išsiskyrė Vido Bareikio ir Ievos Zasimauskaitės duetas, kuriems įvaizdį kūrė Aistė Radzevičiūtė.


Vidas Bareikis ir Ieva Zasimauskaitė
DELFI / Modesta Meškė

Na, dar skandalingasis Lolitos Zero pasirodymas taip pat susilaukė įvairių nuomonių - savo kritiką pareiškė ir dizaineris Aleksandras Pogrebnojus. Apie tai skaityti galite čia.

Ketvirtojo įrašo filmavimuose dalyvavo: Elvina Milkauskaitė, Julija Jegorova, Evaldas Vaikasas, Neringa Šiaudikytė, Vlad Max, Shiny Raia, Alanas Chošnau, Valerija Iljinaitė, „Queens of Roses“, Audrius Janonis ir Aistė Pilvelytė.

Dalyviams apdarus parinko LRT stilistai, tačiau kiti scenoje pasirodė su specialiai jiems kurtais dizainerių apdarais.

Labiausiai akys krypo į Valeriją Iljinaitę, kuri nustebino ypatingai puošnia, bet neiššaukiančia suknele. Ją sukūrė dizainerė Miglė Miliauskaitė.

Grupės „Queens of Roses“ merginos vilkėjo „Más 924“ blizgias ir akį traukiančias sukneles.

Atlikėja Aistė Pilvelytė į sceną žengė juodos spalvos deriniu, apnuoginusiu pilvą.

Dizaineris Seržas Gandžumianas aprengė patį Alaną Chošnau, o Neringą Šiaudikytę puošė Airida Skrickienė.

Patraukliai atrodė ir dainininkė Julija Jegorova, tačiau kitiems reikėjo šiek tiek daugiau pasitempti, norint nustebinti, ir pagalvoti apie tai, kad sceninis įvaizdis „Eurovizijoje“ užima taip pat svarbų vaidmenį.

DELFI / Modestos Meškės nuotraukos

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)