Greitos mados tinklai yra tikrų tikriausi ekspertai, meistriškai mėgdžiojantys dizainerių pristatomus raštus, kirpimus ir stilius, rašo whowhatwear.co.uk.

Vis tik lieka vienas dalykas, kurio imituoti neįmanoma – tai audinio kokybė. Net jei neturite galimybės pirkti iš šilko ir kašmyro siūtų drabužių, nuliūsti neskubėkite.

Štai sąrašas audinių už prieinamą kainą, tarp kurių yra ir variantų, atrodančių oriai, tačiau iš tikrųjų nekainuojančių labai daug. Taigi atrodyti prabangiai galima tinkamai pasirenkant išskirtinai atrodančius audinius ir tuo pačiu neišleidžiant milžiniškų sumų drabužiams.

Dirbtinė oda

Visiems puikiai žinoma, kad natūrali oda – itin brangi medžiaga. Taigi verta apsvarstyti galimybę rinktis dirbtinį odos audinį. Jei dirbtinė oda kokybiška, ją atskirti nuo natūralios itin sudėtinga.

Linas

Vienas iš akivaizdžiausių pigaus drabužio skiriamųjų ženklų – blizgus sintetinis audinys. Natūralūs audiniai, pavyzdžiui, linas, atrodo prabangiai, nes jų sukuriamas įspūdis kardinaliai priešingas.

Maža to, natūralūs audiniai laikui bėgant atrodo tik geriau, priešingai sintetinėms medžiagoms, kurios susidėvi itin greitai.

Medvilnė

Tai aukštos kokybės medžiaga, kuri nebūtinai turi kainuoti daug. Stiprioji medvilninio audinio puse – jo natūralumas ir panašumas į liną. Dar labai svarbu, kad medvilninius drabužius nesudėtinga prižiūrėti ir skalbti.

Poliesteris

Nors šio audinio reputacija tikrai prasta, vis tik šiandieninės poliesterio versijos pastebimai patobulėjusios. Maža to, nebus lengva rasti drabužį už prieinamą kainą, kurio sudėties apraše neišvystumėte šio pavadinimo.

Rekomenduojama vertinti kiekvieną drabužį, kurio sudėtyje yra poliesterio, atskirai. Rinkitės gera kokybe pasižyminčių prieinamos kainos prekių ženklų gaminius ir visada atidžiai apžiūrėkite ir pačiupinėkite drabužį, įsitikinkite, kad jis neatrodo pigiai.
Audiniai gali padėti sukurti prabangos įspūdį
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)