23-ejų metų Rusijos olimpinė viltis pusfinalio dvikovoje su prancūze Estelle Mossely jau pirmame raunde susižalojo alkūnę ir teisėjas nutraukė susirėmimą. Dar prieš ringo arbitrui sureaguojant, rusė praleido keletą varžovės smūgių į korpusą, tada spiegdama iš skausmo ir laikydama ranką prisispaudė prie ringo virvių ir teisėjas sustabdė kovą.

Trauminio šoko apimta A. Beliakova negalėjo nieko paaiškinti, tad sumaištyje Rusijos komandos medikai greitai suorganizavo neįgaliojo vežimėlį, kuriuo sportininkė buvo išvežta iš salės, sukeldama didelį nerimą nieko nesupratusiems šalies aistruoliams.

Vis dėlto vėliau A. Beliakovos treneris Viktoras Lysycinas žurnalistams paaiškino, kad sportininkei smarkiai išnarinta alkūnė.

Pergalė techniniu nokautu buvo įskaityta šių metų pasaulio čempionei E. Mossely. Beje, planetos pirmenybių finale šiemet ji taip pat nugalėjo A. Beliakovą.

Vėliau Prancūzijos sportininkė džiaugėsi iškopusi į olimpinio turnyro finalą, tačiau apgailestavo dėl varžovei sukelto didelio skausmo.

A. Beliakovai atiteko bronzos apdovanojimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (116)