Trečiadienį „Lietuvos rytas“ varžysis su Ploješčio „CSU Asesoft“ ekipa, kuriai atstovauja buvęs klaipėdiečių gynėjas Marius Runkauskas.

„Mums labai reikalinga pergalė Rumunijoje, kad suteiktų daugiau pasitikėjimo savimi prieš savaitgalio rungtynes su „Neptūnu“, – prieš kelionę į už pusšimčio kilometrų nuo sostinės Bukarešto esantį Ploještį sakė „Lietuvos ryto“ vyriausiasis treneris Virginijus Šeškus.

Rumunijos čempionus specialistas vadina kietu riešutu. Volgogrado „Krasnyj Oktiabr“ (Rusija) krepšininkai pirmame Europos taurės grupių varžybų ture jo perkąsti taip ir nesugebėjo, namuose pralaimėję 75:81. Tiesa, V. Šeškaus nuomone, tąsyk pirmiausia blankiai žaidė patys šeimininkai.

Didžiausių problemų „Krasnyj Oktiabr“ pridarė M. Runkauskas ir įžaidėjas iš JAV Dee Brownas, pelnę atitinkamai 15 ir 14 taškų. O garsiausia pavardė „CSU Asesoft“ sudėtyje – 33-ejų Graikijos veteranas Michalis Pelekanos, 2012 metais tapęs Eurolygos čempionu su Pirėjo „Olympiakos“ klubu.

„Rumunijos ekipos gretose penki ar šeši legionieriai žaidžią laisvą, labai panašų į mūsų krepšinį. O žaisti su panašiais varžovais ir yra sunkiausia“, – pastebėjo V. Šeškus.

„Lietuvos ryto“ ir „CSU Asesoft“ dvikova trečiadienį prasidės 19.30 val.

Primename, kad praėjusią savaitę vilniečiai Europos taurės turnyrą pradėjo pergale namuose prieš Belgrado „Partizan“ 92:65.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)