Sekmadienį Orlande 98:93 įveikę vietos „Magic“ ekipą kanadiečiai pasiekė visų laikų komandos rekordą pagal per sezoną išvykose iškovotas pergales – 20.

Po mačo duodamas interviu Jonas Valančiūnas tikino, kad tai pasiekti pavyko ir dėl to, kad atmosfera klube yra tiesiog puiki.

„Mes žaidžiame kaip komanda, juokaujame kaip komanda. Esame grupė gerų draugų“, – šypsojosi lietuvis, matydamas, kaip už kadro buvę Kyle'as Lowry ir DeMaras DeRozanas jam krečia pokštą.

„Raptors“ puolimo lyderiai numovė nuo reporterio mikrofono apsauginį tinklelį ir metė Lietuvos rinktinės vidurio puolėjui jį į veidą.

J. Valančiūnas tik nusijuokė, pakėlė ir uždėjo apsauginį tinklelį ant mikrofono bei tęsė savo interviu.

Primename, kad į „Magic“ krepšį mūsiškis per 37 min. įmetė 20 taškų (6/8 dvitaškiai, 8/8 baudos) ir atkovojo 9 kamuolius.

Šiąnakt, 2 val. 30 min. (Lietuvos laiku) „Raptors“ su J. Valančiūnu Majamyje susitiks su dukart iš eilės NBA čempionais „Heat“ vyrais. Šią dvikovą tiesiogiai transliuos „Sport1“ televizija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)