Savų sirgalių palaikomi „76ers“ žaidėjai nuo pirmųjų minučių svečius iš Toronto pasiuntė į nokdauną (15:0). Vis tik „dinozaurams“ pavyko atsitiesti ir antro kėlinio pradžioje rezultatas jau buvo lygus (30:30).

Iki rungtynių pabaigos likus žaisti 30 sekundžių, pirmavo šeimininkai (86:85), bet čia pat taikliu dvitaškiu metimu persvarą kanadiečiams sugrąžino Greivisas Vasquezas (87:86). Kitoje atakoje Jonas Valančiūnas perėmė Michaelo Carterio-Williamso perdavimą ir stojo mesti baudų metimų. Lietuviui rankos nedrebėjo (89:86). Kitoje atakoje Fildelfijos komandai pataikyti nepavyko, o „Raptors“ pergalę įtvirtino taiklūs Kyle'o Lowry baudų metimai.

Iš viso 22-ejų uteniškis per 26 minutes pelnė 11 taškų (3/5 dvit., 5/7 baud. met.), atkovojo 3, perėmė 2 ir prarado 1 kamuolį, blokavo 3 varžovų metimus ir 4 sykius prasižengė.

„76ers“: Robertas Covingtonas 18, K. J. McDanielsas 14, Nerlensas Noelis (14 atk. kam.) ir Michaelas Carteris-Williamsas (9 rez. perd.) po 12, Henry Simsas 11, Lucas Richardas Mbah a Moute 10 taškų.

„Raptors“: Kyle Lowry 21, Patrickas Pattersonas 14 (13 atk. kam.), Greivisas Vasquezas 12, Jonas Valančiūnas ir Louisas Williamsas po 11 taškų.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (113)