206 cm ūgio amerikietis šiurpią traumą patyrė, kuomet verždamasis bandė įveikti Donato Motiejūno gynybą, bet nesėkmingai atsispyrė ir sukniubo.

Iš aikštės jis buvo išgabentas ant neštuvų, o ligoninėje diagnozuotas kojos kaulo lūžis. Šiąnakt J. Randle'ui buvo atlikta operacija, po kurios daktarai paskelbė negailestingą verdiktą – lapkričio pabaigoje 20-ą gimtadienį švęsiantis jaunuolis šiame NBA sezone ant parketo veikiausiai nebepasirodys.

„Visą naktį beveik nemiegojau, galvodamas apie savo jauną žaidėją“, – trečiadienį pasakojo „Lakers“ treneris Byronas Scottas.

„Po rungtynių kalbėjausi su juo. Tiesą pasakius, tiesiog bandžiau būti jam ramstis, stengiausi paguosti kiek galėdamas. Tai labai skaudi situacija“, – strategas atskleidė, kad žaidėjas negalėjo sulaikyti ašarų.

„Jo ateitis – tikrai šviesi. Mes jo pasigesime, bet vis tiek turėsime persigrupuoti. Kad ir kaip beprotiškai tai skambėtų, mes turime judėti pirmyn. Mes privalome judėti pirmyn“.

J. Randle'as – ne pirmasis „Lakers“ žaidėjas per paskutinę savaitę iš rikiuotės iškritęs visam sezonui. Dėl besikartojančių nugaros skausmų ant parketo šiemet neišvysime ir 40-mečio veterano Steve'o Nasho.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)