Dešinės rankos smilių per treniruotę susilaužęs ir išsinarinęs D. Sabonis, buvo rezultatyviausias mačo žaidėjas, o jo vedami Gonzagos „Bulldogs“ (21/1) 64:46 (31:25, 33:21) nugalėjo Portlando „Pilots“ (12/10) komandą.

Nuo atsarginių suolo pakilęs lietuvis per 27 minutes pelnė 13 taškų (3/5 dvitaškiai, 7/7 baudos), atkovojo 11 kamuolių, atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir 1 kartą prasižengė.

Po susitikimo NCAA fanai gėrėjosi mūsiškio žaidimu.

„Sabonis yra Amerikos didvyris“, „SUH BON ISSSS“, „Efektyvumo įsikūnijimas“, – tokiais ir panašiais komentarais mirgėjo socialiniai tinklai.

„Bulldogs“: Domantas Sabonis 13 (11 atk. kam.), Kyle'as Wiltjeras 11, Przemekas Karnowskis (11 atk. kam.) ir Kevinas Pangosas po 10 taškų.

„Pilots“: Bobby Sharpas ir Bryce'as Pressley po 9, Thomas van der Marsas 8, Volodymyras Gerunas 7 taškai (15 atk. kam.).

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)