„Tobulinu žaidimo savybes. Antra individualių treniruočių savaitė“, – penkiomis nuotraukomis „Facebook“ tinkle pasidalinęs rašė J. Valančiūnas.

Žvelgiant iš nuotraukų, akivaizdu, kad Lietuvos rinktinės kandidatas tobulina ne tik savo judesius po krepšiu, bet ir taiklumą iš tolimesnių distancijų.

„Namie dirbau ties metimų selekcija, greičiu, kad būčiau panašesnis į sunkų krašto puolėją, o ne lėtą „centrą“. Bandau padidinti savo greitį ir sugebėjimą mesti iš vidutinio nuotolio, būti greitesnis žaidėjas. Noriu įrodyti, kad galiu žaisti ir „centru“, ir sunkiu krašto puolėju. Noriu pridėti metimą iš vidutinio nuotolio ir sugebėti įmesti iš toliau“, – Kanados žurnalistams prieš kelias dienas sakė JV.

Už Atlanto J. Valančiūnas individualiai treniruosis mėnesį ir rugpjūčio pradžioje prisijungs prie Lietuvos rinktinės treniruočių stovyklos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)