17-ą numerį vilkintis Meaalofa Te'o iš Australijos pasiima kamuolį iš savo komandos draugo ir pasileidžia vienas per visą aikštę prieš visą varžovų ekipą. Nors jam kelią mėgina pastoti vienas po kito oponentas, M. Te'o rankomis ir kūnu nubloškia juos į šoną per kelius metrus ir kerta galinę liniją bei pelno taškus.

„Tokie kamuolio prispaudimai jam yra norma. Jis – labai geras žaidėjas, bet minkštos širdies. Jis yra kuklus berniukas“, – teigia jo tėvas Karene.

Fiziniais duomenimis savo priešininkus akivaizdžiai pranokstantis 9-metis pasižymi ir puikiomis greičio savybėmis, tad jo sustabdyti praktiškai neįmanoma.

Tiesa, ne visi džiaugiasi neabejotinu M. Te'o talentu ir regbio įgūdžiais – jo bijo ne tik varžovai, bet ir jų tėvai, nes po susidūrimų su įspūdingo stoto berniuku kiti neretai skaudžia nukenčia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)