Vilnietės Europos veteranų žaidynėse nepralaimėjo ne vieno seto – 2:0 (25:16, 25:16) įveikė Maskvos ir Pamaskvės „Volley Girls“ klubą, 2:0 (25:18, 25:22) Maskvos komandą, 2:0 (25:15, 25:6) – Norilsko klubą, o Latvijos „Mix“ komandai pasitraukus iš varžybų, lietuvėms užskaityta pergalė 2:0.

Finale Vilniaus tinklininkių vėl laukė Maskvos ir Pamaskvės veteranių komanda „Volley Girls“, kurią mūsiškės įveikė 2:0 (25:21, 25:23).

„Mūsų trenerės Renatos Šalkuvienės kvietimu komandai padėti atvyko sporto meistrė Daiva Mažrimaitė-Cikanauskas, šiuo metu gyvenanti Korsikoje. Daiva prisidėjo savo stabiliu žaidimu, Renata gera strategija, visos komandos narės buvo susikaupusios ir pasiruošusios iškovoti pergalę finale. Finalas buvo be galo įtemptas, o po jo maskvietės parodė savo charakterį – pralaimėjusios mūsų net nepasveikino. Vos paeiname ir nebeprašnekame, bet labai džiaugiamės iškovotais aukso medaliais“, - po žaidynių pasakojo „Laimos“ žaidėja Rūta Maslauskienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)