Pas trenerį Jonathaną Ruddą į Plimutą keliasi dviejų bronzos medalių 2014 metų pasaulio čempionato trumpame baseine Dohoje laimėtoja 27-erių metų olandė Moniek Nijhuis (50 ir 100 metrų plaukimo krūtine distancijose).

2015 m. planetos pirmenybėse Kazanėje ji liko be apdovanojimų, tad nusprendė pagalbos kreiptis į R. Meilutytės trenerį.

„Po M. Nijhuis kreipimosi į mane pirma mintis buvo paklausti Rūtos, ką ji apie tai mano. Puiku, kad ji iškart įžvelgė tik pozityvius dalykus dirbti su tokia partnere. Kai tik tai išgirdau, man užsidegė žalia šviesa“, – „Swimming Swimming Magazine“ sakė J. Ruddas.

„Treniruotis, kai šalia tavęs geriausia visų laikų plaukikė krūtine – kaip gali to nelaukti? Olandų treneriai taip pat labai pozityviai nusiteikę ir palaiko šią idėją“, – kalbėjo septyniskart Europos čempionė M. Nijhuis.

„Aš visada labai gerai sutariau su Moniek – ji mano gera draugė. Esu sujaudinta, kad ji kasdien bus su manimi ir mes kartu ruošimės Rio. Tai man padės pasirengti olimpinės čempionės titulo apgynimui. Tikiuosi, kad šis žingsnis į naudą išeis ir jai“, – teigė R. Meilutytė

Prognozuojama, kad M. Nijhuis atvykimas į Plimutą šį mėnesį sutaps su R. Meilutytės grįžimu į baseiną po alkūnės traumos ir operacijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)