Alytiškiai dvikovą pradėjo galingai – 3:0, o dar po kelių akimirkų pirmavo 6:1. Būtent penkių įvarčių skirtumu ir baigėsi pirmas kėlinys – 13:8.

Vilniečiams antrame kėlinyje kelis kartus pavyko sušvelninti skirtumą iki 3 įvarčių, tačiau nieko daugiau nuveikti aikštės šeimininkai neįstengė.

Alytiškius į pergalę vedė Gintautas Adamkevičius, įmetęs 10 įvarčių (4 iš 7 m baudinių), Rokas Lastauskas pelnė 5, Irmantas Asakavičius ir Žygimantas Micevičius – po 3, Aurelijus Sabonis – 2, Linas Paliušis ir Mindaugas Visalga – po 1 įvartį.

Iš HC „Vilnius“ ekipos išsiskyrė Andrius Kliorė, įmetęs 5 įvarčius, Jūris Aganauskas ir Tadas Padolskis pasiekė po 4, Marius Panavas – 3, Martynas Žala – 2, Mindaugas Stravinskas, Kostas Plaušinaitis (1 iš 7 m), Šarūnas Sakalauskas (1 iš 7 m) ir Tomas Smalakys - po 1 įvartį.

„Rungtynės parodė, kad šiek tiek reikia stiprinti komandos fizinį pasirengimą, nes rungtynių pabaigoje pritrūkome jėgų. Visumoje rungtynes vertinu teigiamai. Noriu pasveikinti vyrus. Šaunuoliai. Rungtynių pabaiga buvo gana sunki, tačiau iškovojome pergalę ir iš Vilniaus išsivežėme du pergalingus taškus“, sakė „Almeidos-Stronglaso“ treneris Eugenijus Gimbutas.

„Rungtynes vertinu blogai. Pradėjome žaisti tik 27 rungtynių minutę. Nuo tada susikaupėme kaip komanda, tačiau to neužteko. Jau buvo vėlu“, teigė HC „Vilniaus“ žaidėjas Šarūnas Sakalauskas.

Tai jau antra šio sezono alytiškių pergalė prieš HC „Vilnių“. Pirma akistata, vykusi 2013 metų spalio 23 dieną Alytuje, baigėsi šiek tiek solidesne „Almeidos-Stronglaso“ ekipos pergale – 31:25.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)