Sekmadienį Brno (Čekija) vykusių tarptautinės sportinių šokių federacijos (WDSF) reitingo varžybų profesionalų lygos standartinių šokių grupės čempionais tapo Donatas Vėželis ir Lina Chatkevičiūtė (Kauno „Sūkurys”).

Sidabro medalius laimėjo čekai Martinas Dvorakas ir Zuzana Silhanova, o trečią vietą užėmė Lazlo Csaba ir Viktoria Pali iš Vengrijos. Varžybose dalyvavo 11 porų.

Taip pat sekmadienį Marselyje (Prancūzija) vyko kitos WDSF reitingo varžybos, kuriose, suaugusiųjų standartinių šokių grupėje, Dominykas Granskas ir Kotryna Petrošiūtė (Vilniaus „Dileksa”) laimėjo aukso medalius.

Antra vieta atiteko Danijos atstovams Pasqualei Farinai ir Sofie Koborg, o trečią vietą užėmė Matteo del Gaone ir Kristiina Reinfeldt iš Estijos. Varžybose dalyvavo 32 poros.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją