Ketvirtadienį geriausi mūsų šalies rankininkai svečiuose – 21:31 pirmose atrankos turnyro rungtynėse nepasipriešino planetos vicečempionų danų rinktinei. Lietuviai dėl pirmosios pergalės kovos sekmadienį Šiauliuose nuo 16 val., kuomet susikaus su Baltarusijos rinktine.

Susitikimą su baltarusiais galės išvysti net ir tie, kurie sekmadienį neplanuoja vykti palaikyti mūsiškių į Saulės miestą. Internetinė sporto televizija „SportoTV“ tiesiogiai transliuos debiutines trenerio Artūro Juškėno rungtynes už mūsų šalies rinktinės vairo, stebint savų žiūrovų armijai.

Lietuvos ir Baltarusijos rankininkų akistata taps paskutinę lietuvių dvikova šiais metais 2016 metų Europos čempionato atrankos turnyre. Kitas susitikimas rankinio gerbėjų lauks tik kitų metų balandį, kuomet A.Juškėno auklėtiniai tęs pasirodymą dėl vieno iš dviejų kelialapių keturių komandų atrankos grupėje.

Lietuviai antroje atrankos grupėje į 2016 metų senojo žemyno pirmenybes varžosi kartu su Danijos, Baltarusijos bei Bosnijos ir Hercogovinos rankininkais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)