18-metis A. Mazūras ir 17-metis A. Knašas pirmajame A grupės susitikime ketvirtadienį per 25 min. 2-0 (21:15, 21:8) nugalėjo kazachus Abdulmadžidą Mochammadą ir Nurdosą Aldašą, o antrajame per 31 min. 2-0 (21:11, 21:18) įveikė kipriečius Kyriakosą Parlasą ir Mariosą Stroukarevitsą.

Penktadienį mūsiškiai išmėgins jėgas su taip pat dvi pergales iškovojusiais australais Adamu Kitto ir Bryce'u Polandu.

Merginų turnyro pirmosiose F grupės rungtynėse Lietuvos tinklininkės Agnieška Paškevič ir Jekaterina Kovalskaja po atkaklios 45 min. trukusios kovos 1-2 (19:21, 23:21, 11:15) nusileido amerikietėms Megan Muret ir Alexis Filippone.

Po kvalifikacijos į pagrindines varžybas patekusios Lietuvos atstovės grupėje dar žais su Kinijos ir Naujosios Zelandijos komandomis.

Pasaulio jaunių čempionato pagrindinėse varžybose dalyvauja po 32 vaikinų ir merginų poras. Į atkrintamąsias varžybas pateks po tris geriausias grupių komandas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)