Šios rungtynės jau neturėjo didelės įtakos, nes tiek lietuvės, tiek gruzinės prarado vietą A divizione ir kitąmet žais žemesnėje grupėje.

„Su kiekvienomis rungtynėmis žaidėme vis geriau, tačiau to neužteko. Mes žinojome, kad čia nesame pajėgios kovoti dėl aukštų vietų, bet norėjome išsilaikyti šiame divizione. Gaila, kad neišpildėme tiek savo, tiek trenerių lūkesčių. Varžovės pasižymėjo savo gera gynyba, visos turi greitų žaidėjų, ko mums šiai dienai trūksta. Taip pat visos komandos pranoko mus daug geresniu fiziniu pasirengimu. Mes dėl darbų, mokslų ar šeimų negalėjome atitinkamai pasiruošti, kad žaistume tokiame lygyje. Nors iškritome į B divizioną, turėsime dirbti toliau. B divizione taip pat bus ką veikti, turime daug kur tobulėti“, – teigė Lietuvos rinktinės kapitonė Gintarė Puzaraitė.

Būtent G. Puzaraitė rungtynėse su Gruzija pelnė vienintelius Lietuvos komandos taškus čempionate.

„Mūsų žaidėjoms pritrūko ištvermės. Dažnai žaidėjos į aikštę ėjo labai susikausčiusios ir darė smulkias, bet nedovanotinas klaidas, po kurių varžovės pelnė lengvus taškus. Vėliau lietuvės palūždavo psichologiškai. Likau nepatenkintas teisėjų darbu, bet reikia pripažinti, kad mes esame kiek per silpnos šiam lygiui“, – čempionatą apibendrino Lietuvos rinktinės treneris Donatas Streckis.

A diviziono turnyre Kaune triumfavo Belgijos regbininkės. Galingai žaidusios belgės užtikrintai nugalėjo visas varžoves, o finale 29:7 įveikė Suomijos komandą. Belgija iškovojo teisę kitais metais žaisti aukščiausiame – „Grand Prix“ divizione.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją