Permainingą dvikovą minimalia persvara 21:20 (9:13) laimėjo žalgirietės. Kaunietės pralaimėjusios pirmą rungtynių dalį keturiais įvarčiais, antroje pusėje kaip reikiant susiėmė ir pademonstravusios ryžtą išlygino žaidimą ir rezultatą (13:13). Nuo tada vyko atkakli kova, o susitikimo pabaigoje tikslesnės buvos žalgirietės, kurios išplėšė pergalę vieno įvarčio persvara.

Kaunietėms 6 įvarčius pelnė Audinga Kniubaitė, 4 – Simona Kazlauskaitė, po 3 – Daiva Drevinskienė (Būtėnaitė) ir Klaudija Šidlauskytė, 2 – Gabija Vidūnaitė, po 1 Dovilė Ilčiukaitė, Laura Žukovaitė, ir Viltė Lubytė.

DHK „Zora“ komandoje pasižymėjo net 11 rankininkių, tai po 3 taiklius metimus atlikusios Katerina Rūžičkova, Lucie Dostalova ir Ivana Salašova, po 2 Markėta Hurychova, Tereza Kubačkova ir Michaela Ždanska, po 1 Jarmila Trumpešova, Vendula Fryčakova, Jana Spichalova, Anna Gebre Selassie ir Katarina Hvostalova.

Šeštadienį mūsiškės stos į keturių komandų tarptautinį turnyrą „Taikos taurė“, kuriame be lietuvių ir varžybų šeimininkių Olomouco rankininkių dar žais mums gerai pažįstamos Austrijos Wiener Neustadt „McDonalds“ ir Slovakijos „Duslo Šala“ ekipos.

Turnyras vyks dvi dienas. Komandos šeštadienį sužais po du susitikimus, kur mūsiškės susitiks su austrėmis ir slovakėmis, o sekmadienį - su DHK „Zora“ komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)