Advokatų kontora „Tark Grunte Sutkiene“ be užmokesčio konsultuos ne tik Rūtą, bet ir jos vardo labdaros ir paramos fondą. Pasak R. Meilutytės, pernai įsteigto labdaros ir paramos fondo pagrindinis tikslas yra bendruomeniškumo mūsų visuomenėje skatinimas ir plaukimo kaip universalaus sporto bet kurio amžiaus ir fizinio pajėgumo žmonėms propagavimas. Šiuo tikslu Kaune gruodžio mėn. fondas ketina surengti antrąsias šeimų estafečių varžybas „Rūtos Meilutytės taurė“.

Bendradarbiavimo susitarimą pasirašęs „Tark Grunte Sutkiene“ partneris advokatas Gytis Kaminskas pasidžiaugė jau tradicija tapusiu advokatų kontoros ir garsiausios Lietuvos plaukikės bendradarbiavimu.

„Mums malonu ir įdomu dirbti su tokia talentinga sportininke ir miela asmenybe kaip Rūta. Nuoširdžiai linkime Rūtai kuo geriausios sėkmės garsinant Lietuvos vardą ir tikimės, kad Rūtai mūsų teikiamos teisinės paslaugos prisidės ir prie gražių fondo tikslų įgyvendinimo,“ – sakė advokatas G. Kaminskas.

Gerokai padidėjusi „Tark Grunte Sutkiene“ komanda, prie kurios prieš savaitę prisijungė apie 40 teisininkų iš „Baltic Legal Solutions Lietuva“, pratęs jau ne vienerius metus trunkantį „Baltic Legal Solutions Lietuva“ ir garsiausios Lietuvos plaukikės bendradarbiavimą – dar savo stulbinančios sportininkės karjeros pradžioje prieš kelerius metus su šiais advokatais Rūta tarėsi dėl asmeninės rėmimo sutarties su viena garsiausių plaukimo paskirties sporto prekių gamintoja bei viena pagrindinių FINA (Tarptautinė plaukimo federacija) renginių rėmėja „Arena Sport Benelux B. V.“, taip pat konsultavosi įvairiais reklamos, teisės į atvaizdą ir kitais klausimais.

Išsamesni R. Meilutytės labdaros ir paramos fondo tikslai ir veikla yra nurodyta fondo tinklapyje www.rutosfondas.lt

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)