44-erių metų Josepas Guardiola po antradienio Vokietijos taurės turnyro aštuntfinalio rungtynių su „Darmstadt“ ekipa (1:0) pranešė, kad apie savo ateities planus paskelbs kitą savaitę.

„Šiandien nesu pasirengęs jums atsakyti, tačiau kitą savaitę jūs viską sužinosite“, - antradienį pareiškė katalonų futbolo specialistas.

J. Guardiolą, kurio trejų metų sutartis su Bavarijos atstovais baigiasi po šio sezono (2016 metų vasarą), į savo klubus norėtų prisivilioti trys Anglijos grandai - „Manchester City“, „Manchester United“ ir Londono „Chelsea“.

J. Guardiola treniruoti „Bayern“ klubą pradėjo 2013 metais. Jam vadovaujant komanda dukart tapo Vokietijos čempione, iškovojo šalies taurę ir UEFA Supertaurę bei laimėjo FIFA klubų pasaulio čempionatą.

56-erių metų C. Ancelotti anksčiau minėjo, kad norėtų sugrįžti į Anglijos „Premier“ lygą.

Tuo metu Ispanijos leidinys „Marca“ pranešė, kad J. Guardiola „Bayern“ klubo vadovams jau trečiadienį pareiškė, kad sutarties pratęsti neketina. Bavarai derėjosi su treneriu, bet susitarti nepavyko.

Oficialių patvirtinimų iš Miuncheno kol kas nėra.

J. Guardiola nuo 2008 iki 2012 metų buvo „Barcelona“ klubo treneris ir per tą laiką iškovojo net 14 trofėjų. Tuo laikotarpiu jis su auklėtinais triskart laimėjo Ispanijos čempionatą ir du sykius triumfavo Čempionų lygos turnyre.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)