Dešiniojo kelio traumą L. Spalvis patyrė per kontrolinį mačą su „Stade Nyonnais“ komanda. Paaiškėjo, kad sužeidimas labai rimtas – jam ne tik trūko kryžminiai kelio raiščiai, bet ir plyšo meniskas. Futbolininkui bus reikalinga operacija, kurią medikai atliks Portugalijoje.

Tai reiškia, kad iš rikiuotės Lietuvos rinktinės puolėjas iškrenta mažiausiai pusmečiui.

L. Spalvio karjeroje tai jau antra tokia rimta trauma. Kelio raiščiai puolėjui buvo plyšę ir rungtyniaujant Danijoje, „Aalborg“ klube. Tąsyk jis susižeidė 2014-ųjų vasarą ir vėl ant žaliosios vejos išbėgo tik daugiau nei pusmečio.

Nepaisant to, po šios sunkios traumos L. Spalvis demonstravo puikią formą ir tapo rezultatyviausiu 2015-2016 m. Danijos čempionato žaidėju.

Nelemtose rungtynėse su „Stade Nyonnais, kurios buvo pirmosios lietuviui Lisabonos ekipos gretose, L. Spalvis susitikimą pradėjo starto sudėtyje, žaidė iki 54-os minutės ir po skausmingos traumos buvo pakeistas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)