Austrų klubo gretose pasižymėjo Sadio Mane, Jonathanas Soriano bei Robertas Zulja. Tiesa, J.Soriano 21-ąją minutę įvartį pelnė nuo 11 metrų žymos.

Zalcburgo klubas šį sezoną buvo susigrūmęs Europos lygos atrankoje ir su Vilniaus „Žalgiriu“, kurį bendru rezultatu 7:0 eliminavo iš turnyro.

Rezultatas:

„Red Bull“ 3 – 0 „Bayern“
13' [1 – 0] Sadio Mane
21' [2 – 0] Jonathanas Soriano (iš 11 metrų baudinio)
42' [3 – 0] Robertas Zulj

Miuncheno „Bayern“ klubo strategas Pepas Guardiola pralaimėjimo draugiškame susitikime nesureikšmina. Bavarų treneris tikina, kad šiame susitikime buvo taktinių naujovių, kurias jis norėjo išbandyti.

„Atlikau taktinių keitimų, nes norėjau, kad aikštės viduryje turėtume dar vieną futbolininką. Išbandėme sistemą su trimis gynėjais. Taip darėme dėl kamuolio kontrolės“, – savo taktinius sprendimus komentavo 43-ejų treneris.

„Turime išnaudoti draugiškus susitikimus tokie dalykams, būtent tam jie ir skirti. Negalime eksperimentuoti sezono metu“.

„Tačiau kai po pirmojo kėlinio atsilieki trimis įvarčiais, treneris pyksta ir futbolininkai turi su tuo susitaikyti“, – kalbėjo ispanas.

„Bundesliga“ čempionatas grįžta kitą savaitgalį. „Bayern“ ekipa penktadienį išvykoje susitiks su Menchengladbacho „Borussia“.